EUR: 323,93 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Aurelio sokkot kapott

Akár évekre is börtönbe kerülhet a valóságshow-hős, akire az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért szerdán.

Mint arról a Lokál is beszámolt, az ügy előzménye, hogy a rendőrség gyanúja szerint a valóságshowból ismert fiatal és pár barátja tavaly ősszel felfegyverkezve az autójukba kényszerítettek egy férfit egy vidéki kocsma előtt. Az elrabolt férfi állítólag pár órával korábban meglopta Aureliót.


Az esetnek több szemtanúja is volt, a rendőrség mindenkit kikérdezett, valamint a kamerafelvételeket is bekérték a helyszínről – írja a Blikk.hu.

A portál elérte a sztár ügyvédjét, aki elmondta, ügyfelét nagyon megviselte, hogy börtönbüntetést kértek rá.

– Gondolom, nem meglepő, ha azt mondom, ügyfelem megtört a hír hallatán. Egy ilyen kemény vádemelés esetén mindenki meg tud roppanni, főleg az, akinek nincs tapasztalata az ilyen eljárásokban – mondta a Blikknek dr. Pokker Zoltán.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

  • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.