2019. június 19., szerda
Gyárfás

Sport

Az eltűnt focista utolsó üzenete: Mintha szét akarna esni a repülő!

Döbbenetes hangfelvételek kerültek elő Emiliano Salától, aki hétfő este utazott Franciaországból a walesi Cardiffba egy repülőgépen, amely a La Manche csatorna felett, 700 méteres magasságban tűnt el.

Az argentin futballista volt csapattársának, Diego Rolánnak üzent. „Fáradt vagyok. Nantes-ban voltam, el kellett intéznem mindent. Most már repülőn vagyok, amelyik úgy néz ki, mintha szét akarna esni. Megyek Cardiffba, holnap már edzésünk lesz az új csapatommal. Ha nem hallotok rólam másfél órán belül, nem tudom… küldjetek valakit, hogy megtaláljon. Félek” – hallható a felvételen.


A 28 éves csatárt múlt héten klubrekordot jelentő, 17 millió euró (5,4 milliárd forint) körüli összegért igazolta le a Cardiff City a Nantes együttesétől.

A kutatóegységek továbbra is nagy erővel, hajókkal, repülőkkel keresik a roncsokat, azonban kicsi az esély arra, hogy bárki túlélte a balesetet. John Fitzgerald, a kutatás vezetője szerint a tenger 10-12 fokos lehet, így  nem valószínű, hogy egy óránál tovább életben lehet maradni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2,9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.

 • Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnöke, akit kedden hallgattak ki a 2022-es, végül Katarnak ítélt világbajnokság helyszínének kijelölése során felmerült korrupció és megvesztegetés gyanúja miatt zajló nyomozás részeként.

 • A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  Tegnap rendezték a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája szezon selejtezőmérkőzéseinek sorsolását, amelyben a Ferencváros csapata volt érdekelt.