2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Babát vár Miley Cyrus?

Miley Cyrus és Liam Hemsworth néhány héttel ezelőtt szűk családi körben házasodott össze. Már ekkor gyanús volt a sietség, a napokban azonban egy közeli barát elkotyogta, hogy a frigyre Miley várandóssága miatt volt szükség.

Mint mondta, az énekesnő kislányt hord a szíve alatt, és Liammel azt tervezik, hogy Ausztráliába költöznek. A pletykát persze Miley nem hagyta szó nélkül, azonnal reagált. – Nem vagyok várandós, de nagyszerű tudni, hogy ennyien örülnek nekünk. Mi is örülünk magunknak. Izgatottan várjuk életünk új fejezetét. Nos, békén tudnátok hagyni? – írta közösségi oldalán. Mindennek ellenére a fotók arról árulkodnak, hogy valóban várandós lehet.

Profimedia, Backgrid USA

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.