EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Babát vár Miley Cyrus?

Miley Cyrus és Liam Hemsworth néhány héttel ezelőtt szűk családi körben házasodott össze. Már ekkor gyanús volt a sietség, a napokban azonban egy közeli barát elkotyogta, hogy a frigyre Miley várandóssága miatt volt szükség.

Mint mondta, az énekesnő kislányt hord a szíve alatt, és Liammel azt tervezik, hogy Ausztráliába költöznek. A pletykát persze Miley nem hagyta szó nélkül, azonnal reagált. – Nem vagyok várandós, de nagyszerű tudni, hogy ennyien örülnek nekünk. Mi is örülünk magunknak. Izgatottan várjuk életünk új fejezetét. Nos, békén tudnátok hagyni? – írta közösségi oldalán. Mindennek ellenére a fotók arról árulkodnak, hogy valóban várandós lehet.

Profimedia, Backgrid USA

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.