EUR: 335,42 Ft
CHF: 305,92 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Extra

Bajban van a magyar pornósztár! Emberrablás miatt felelhet

Még egy év sem telt el azóta, hogy börtönbüntetésre ítélte egy olasz bíróság Cicciolinát, azaz Staller Ilonát, máris újabb ügy miatt keveredhet komoly bajba.

Tavaly májusban biztosítási csalásban találták bűnösnek a hajdani pornósztárt. A 65 éves bombázó a vád szerint egy állítólagos kutyaharapással próbált jogtalanul kicsikarni pénzt egy biztosítótól, ehhez még orvosi igazolást is szerzett.


Az ítélet ellen fellebbeztek, azóta nem tudni, hol tart az ügy.

Cicciolinának most azonban nagyon komoly ügy miatt fájhat a feje. Az olasz sajtóban arról írnek, Cicciolina ellen akár nemzetközi elfogatóparancsot adhat ki a New York-i bíróság, miután hivatalosan is újranyitották az 1992-ben indult emberrablási ügy aktáit.

Staller Ilona ugyanis akkor teljes titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket a férfi otthonából, és Magyarországra, majd Olaszországba szökött vele.A világhírű képzőművész sosem adta fel a fiáért folytatott küzdelmet, eddig 4 millió dollárt (1.1 milliárd forint) költött magánnyomozókra és ügyvédekre – írja a Ripost.hu.

A portál úgy tudja, a pornós ügyvédje, Luca Di Carlo az olasz sajtónak elismerte, hogy az újraindult nyomozás következményeként könnyen lehet, hogy ügyfele ellen kiadják a nemzetközi elfogatóparancsot, ugyanakkor ígérte, mindent elkövet, hogy ez ne történhessen meg.

Kapcsolódó Cikkek