EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,68 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Balázs Andi: Féltem az egészségemet

Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta: azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog, és túl a negyvenen az egészségét is félti.

– Nyár elején a Karinthy Színházban felvettük az egyik darab próbáját. A felvételeket látva teljesen elborzadtam. Egy nehezen mozgó Andit láttam. Elhatároztam, hogy egy tízest mindenképp leadok, mert nem az az energikus nő nézett vissza, akinek én belül érzem magam – kezdte Balázs Andi a Lokálnak.


– A célomat elértem, 14 kiló mínusznál járok. Már nem fogyózom, csak szeretném megtartani ezt az állapotot. A koromat imádom, de szeretnék egy dögös és fitt, stramm negyvenes nő lenni, és megelőzni a betegségeket, mert féltem az egészségemet. Egy éve a cigiről is leszoktam – mondta a színésznő, akinek sokat segített, hogy vele együtt a párja is fogyókúrába kezdett.

– Hatalmas segítség volt, hogy Gábor is elkezdett velem diétázni, mert így nem kellett azzal is megküzdenem, hogy ott eszi mellettem a finom falatokat. A nehezebb időszakokban pedig motiváltuk egymást, így együtt 30 kilótól szabadultunk meg. Tomán Szabina diétaprogramját követtük, amivel viszonylag könnyen ment az egészségtelen ételek kiiktatása, egyedül a csokiról mondtam le nehezen – tette hozzá Andi, aki úgy érzi, újra remek formában van. Erről a nézők is megbizonyosodhattak, hiszen zsűriként hétről hétre pontozta a sztárok produkcióit a TV2 Csak show és más semmi műsorában.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.