2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Balázs Andi: Féltem az egészségemet

Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta: azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog, és túl a negyvenen az egészségét is félti.

– Nyár elején a Karinthy Színházban felvettük az egyik darab próbáját. A felvételeket látva teljesen elborzadtam. Egy nehezen mozgó Andit láttam. Elhatároztam, hogy egy tízest mindenképp leadok, mert nem az az energikus nő nézett vissza, akinek én belül érzem magam – kezdte Balázs Andi a Lokálnak.


– A célomat elértem, 14 kiló mínusznál járok. Már nem fogyózom, csak szeretném megtartani ezt az állapotot. A koromat imádom, de szeretnék egy dögös és fitt, stramm negyvenes nő lenni, és megelőzni a betegségeket, mert féltem az egészségemet. Egy éve a cigiről is leszoktam – mondta a színésznő, akinek sokat segített, hogy vele együtt a párja is fogyókúrába kezdett.

– Hatalmas segítség volt, hogy Gábor is elkezdett velem diétázni, mert így nem kellett azzal is megküzdenem, hogy ott eszi mellettem a finom falatokat. A nehezebb időszakokban pedig motiváltuk egymást, így együtt 30 kilótól szabadultunk meg. Tomán Szabina diétaprogramját követtük, amivel viszonylag könnyen ment az egészségtelen ételek kiiktatása, egyedül a csokiról mondtam le nehezen – tette hozzá Andi, aki úgy érzi, újra remek formában van. Erről a nézők is megbizonyosodhattak, hiszen zsűriként hétről hétre pontozta a sztárok produkcióit a TV2 Csak show és más semmi műsorában.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.