2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Baleset érte Fülöp herceget

– A lábam, a lábam! – kiabálta a 97 éves Fülöp herceg múlt heti autóbalesete után.

A kocsit II. Erzsébet királynő férje, Fülöp  vezette, aki elveszítette uralmát a jármű felett, karambolozott, és felborult az autóval. A vétlen kocsiban két nő ült, szerencsére senkinek nem lett komoly baja, a hercegnek is csak a lába sérült meg, ami beszorult, de nem tört el. A Sun szerint Károly herceg épp az elmúlt hetekben kérte édesapját, hogy már ne vezessen, inkább sofőrrel járjon, ezek után Fülöp biztosan átgondolja fia tanácsát.

Profimedia, MirrorPix

Profimedia, Mega Agency

Profimedia, KCS Presse

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.