EUR: 323,93 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Bébidömping! 2018-ban is sok hazai sztárbaba született

Rengeteg hazai hírességhez érkezett meg idén a gólya. Szebbnél szebb sztárbabák születtek, akiknek már most óriási rajongótáboruk van. Szüleik pedig életük egyik legboldogabb és legszebb évükön vannak túl, hiszen a pici érkezésével egy teljesen új időszak vette kezdetét. 

fotó: Instagram

Cooky kisfia, Kevin az év elején érkezett meg szüleihez. A rádiós végig 27 évvel fiatalabb párja, Debóra mellett volt a szülés alatt. – Ott álltam végig mellette, és Debi hihetetlenül gyönyörű volt szülés közben. A pillanat, amikor kezembe vettem a fiam, egyszerűen leírhatatlan. Mindenkinek kívánom, hogy legalább egyszer élje át az életben. Mindannyian sírtunk, ott voltak velünk a nagyszülők is – nyilatkozta kisfia születése után Cooky a Lokálnak, aki a kezdetektől franciául beszél a kis Kevinhez, sőt már többször jártak hármasban Páriszban is. A rádiós és Debi a napokban pedig bejelentették: újra gyermeket várnak.


forrás: facebook

Nagy Adri kisfia június végén jött a világra. A műsorvezető az utolsó pillanatig dolgozott, a szülés előtt pár héttel még A Nagy Duett zsűriszékében pontozta a produkciókat. Azonban amióta Benedek az élete része szinte minden idejét vele tölti. “Nem aggódok olyan sokat, mint előre elképzeltem. Gyorsabban nő és fejlődik, mint egy átlagos baba, én pedig ösztönösen veszek részt a kis dolgaiban, eltűntek a legnagyobb félelmeim” – mesélte a boldog anyuka a Sonlinenak.

 

(Instagram)

Pál Dénes kislánya, Panna Róza július végén született. Az büszke apuka, pedig sokkal megfontoltabb azóta.- Egy ideje már motoszkált a fejünkben a családalapítás gondolata, és szerencsére amint eldöntöttük, már jött is a baba. Egyelőre mindennap tartogat valami új kihívást, talán most kezd valamelyest kialakulni a napi rutinunk, amivel már egy fokkal könnyebb terveznünk. Panna egyébként nagyon jó, kiegyensúlyozott baba, de szép lassan mi is belerázódunk a szülői szerepünkbe, ami rengeteg felelősséggel jár. Noha én eddig sem éltem túl veszélyes életet, a kislányom születése óta minden döntésemet kétszer meggondolom, hiszen már nem csak a saját életemért felelek – mesélte korábban az énekes a Lokálnak.


(Fotó: Instagram)

 

Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeke, Ádin igazi nyári baba, hiszen augusztusban hozta a gólya. Az énekesnő mindig is fiatalon szeretett volna édesanyává válni. Ez az álma pedig teljesült, hiszen 24 évesen már két csodálatos kisfiú anyukája. – Én laza, fiatalos anyukának tartom magam. Számomra a család és a gyerekek a legfontosabbak, ők jelentik az élet értelmét. Nincs is annál jobb dolog, mint hogy ezt igazán fiatalon, erőnk teljében élhetjük át – nyilatkozta várandóssága alatt Adél lapunknak.

Zsuzsi és Attila felhőtlenül boldogok fiaikkal

Kollányi Zsuzsi A Nagy Duett első élő adásában jelentette be, hogy babát vár. Az énekesnő a vártnál négy héttel hamarabb, augusztusban hozta világra, mint utólag kiderült ikerfiait, Bencét és Bálintot. Zsuzsinak nem volt felhőtlen a babavárás és az első hetek, ugyanis Bencének a köldöksérve miatt műtétre volt szüksége. Az ikerekkel azóta már minden rendben van, szüleik pedig minden percet kiélveznek a kicsikkel – Mikor felsírtak azt éreztem, hogy mostantól van értelme az életemnek, minden a helyére került – mondta Zsuzsi.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina igazi csodaként éli meg, hogy szeptemberben megszületett gyermeke, Medox. Az egykori szépségkirálynőnek ugyanis egy hormonális betegség miatt csupán tíz százalék esélye volt arra, hogy természetes úton teherbe essen, ami végül sikerült. “A férjemnek köszönhetően 27 évesen ma már édesanya lehetek és családdá válhattunk! Minden erőmmel azon leszek, hogy ha felnő a fiam, akkor azt mondhassa nekem, hogy én vagyok a legjobb anyuka a világon” – írta kisfia születése után közösségi oldalán Edina.

(Fotó: Instagram)

Görög Zita is szeptemberben adott életet harmadik gyermekének, Timonnak. A modell és focista párja, Laczkó Zsolt nem tervezte a babát, de annál jobban örültek neki. “Annyira hálás vagyok, hogy van 3 egészséges és gyönyörű gyermekem” – írta Zita.

fotó: Instagram

Voksán Virág kisfia, Bence októberben született. A Dj elsőként a Lokálnak mesélt arról milyen érzés édesanyának lenni. – Abban a pillanatban, hogy megszületik a gyereked, a hatalmas boldogság mellett azonnal elkezded félteni, rengeteg a kétely benned, és azon agyalsz, hogy vajon mindent jól csinálsz-e és jó anyukája leszel-e. Teljesen más állapot, és én nem akarok erről hazudni senkinek, mert valójában nem minden olyan varázslatos, ahogy azt sokszor próbálják elhitetni – vallott őszintén Virág.

Fotó: Manker Instagram

Kasza Tibor és felesége, Andi nagyon régóta álmodoztak egy közös kisbabáról, aki novemberben meg is érkezett hozzájuk. Lora Bellát már most nagyon elkényeszteti édesapja. Tibor már azt is elárulta, hogy mindenképpen szeretnék kislányukat egy kistestvérrel megajándékozni, hiszen ő és felesége is tudja milyen fontos egy testvér az ember életében.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor november óta kétszeres szülők. Kislányukkal, Millával pedig úgy érzik teljes lett a családjuk. A család legújabb tagját pedig fiúk, Beni várta a legjobban. – A fiam több mint egy éve mondogatja, hogy nagyon szeretne egy testvért. Négy és fél éves kora ellenére hihetetlenül gondoskodó kisfiú, szóval biztos jó bátyja lesz a leendő babának, akit talán ő vár a legjobban – mondta korábban Szabina lapunknak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

  • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.