EUR: 334,15 Ft
CHF: 306,83 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Egyéb XXII.kerület

Bébiúszást mindenkinek!

Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere a kezdetektől vezeti a babaúszás programot – a lányát is oktatta, és már az unoka is duplán jó kezekben van a vízben

A három évtizede a budafoki tanuszodában működő Bébiúszás-Oktatók Első Országos Egyesülete februárban csecsemőúszás-oktató képzést indít a Testnevelési Egyetemmel közösen. A képzés anyagát 30 év tapasztalatai alapján alakították ki, valódi gyakorlati tudást adva a tanulóknak. Cél, hogy a biztonságos babaúszás-oktatás, a közös családi program élménye és a víz szeretete eljusson mindenhova.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.