EUR: 325,75 Ft
CHF: 294,30 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Béranya szüli Kim Kardashian negyedik gyerekét

A celebkirálynő, Kim Kardashian és a rapper, Kanye West a TMZ információi szerint a negyedik gyermeküket várják.

A pletykák szerint a kisfiú májusban születik, és ismét béranya segíti a sztárcsaládot, mint legfiatalabb kislányuk, a 11 hónapos Chicago születésénél. Érdekes, hogy nem ugyanannak a béranyának a segítségét veszik igénybe, mert ő éppen karácsony környékén szülte meg saját gyerekét. Kim egyébként korábban már elárulta, súlyos terhességi toxémiában szenved, ami akár súlyos komplikációkat is okozhat egy újabb terhességnél.

A nagylány, North már 5 éves, a kisfiú Saint 3 éves, míg a pici Chicago 11 hónapos

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.