EUR: 317,01 Ft
CHF: 279,40 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Bérgyilkossal ölette volna meg szüleit

Elképesztő tettre vetemedett egy 19 éves Fejér megyei férfi, aki a saját szüleit akarta megöletni, hogy megszerezze a pénzüket.

A rendőrség szerencsére még időben – a tragédia bekövetkezte előtt – elfogta a gyanúsítottat. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság jelenleg emberölés előkészülete miatt folytat eljárást a 19 éves Gy. K. ellen. A hatóságok szombaton fogták el a férfit, kihallgatása során kiderült, hogy a szülei pénzére pályázott, emiatt akarta megöletni őket. A gyanú szerint Gy. K. bérgyilkost is felfogadott volna, ugyanis több embertől is segítséget kért szülei megöléséhez, amiért cserébe egy nagyobb pénzösszeget is felajánlott. A fiatal letartóztatását hétfőn az  ügyészség elrendelte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Juncker kudarcot vallott

  Juncker kudarcot vallott

  Hétfőn indította el legújabb kampányát a kormány, amely keretében az Európai Parlement terveirre akarják felhívni a figyelmet.

 • Jobb a szálló, mint az utca

  Jobb a szálló, mint az utca

  Sok támadás érte a múlt ősszel hatályba lépett úgynevezett hajléktalantörvényt. A Lokál most annak próbált utánajárni, hogy az érintettek hogyan élik meg a problémát, és hogy szerintük jobb-e egy hajléktalanszállón élni, mint az utcán.

 • 14 éves csúcson a gazdaság

  14 éves csúcson a gazdaság

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése szerint a hazai GDP 4,8 százalékot növekedett 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest.