EUR: 326,54 Ft
CHF: 300,12 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Extra

Beugróval erősítenek a Menopauzán

Október 12-i bemutatója után a Játékszín legkeresettebb előadása lett a Menopauza. A Teréz körúti színház a nagy előadásszámra való tekintettel a Hernádi Judit-Szulák Andrea-Náray Erika-Tóth Enikő négyest beugróval erősítette: Szőlőskei Timea két szerepben is sikerrel debütált.
„Hernádi Judittal már dolgoztam korábban, Szolnokon több produkcióban is szerepeltünk együtt, Szulák Andival azonban régi álmom volt közös darabban játszani, ez most valóra vált. De a teljes csapat nagyon klassz, bármelyik karaktert is alakítom, nagy megtiszteltetés, hogy a négyek szövetsége támogatott és befogadott” – mondja Szőlőskei Timea, aki a mindenáron fiatal sorozatsztár és a vidéki háziasszony szerepében is látható. Húsz dalt és koreográfiát tanult meg a dupla beugráshoz. „Olyan vagyok, mint Overdose, ha azt mondják, fuss, akkor futok ” –  tette hozzá.

A Tallós Rita rendezte produkció a változókor nehézségeit helyezi görbe tükörbe. Laza kis sztori, vásárolgatás egy plázában, ahol négy nő végigcsacsogja a napot, kávézgatnak, ruhákat próbálnak, és mindeközben a legváratlanabb pillanatokban világslágerek csendülnek fel –röhögtető vagy éppenséggel könnyfakasztó magyar szövegekkel (Bach Szilvia és Lombos Márton tollából). A tabudöntögető előadás mindössze három hónap alatt a Budapest legkedveltebb zenés szórakoztató produkciója lett. Kovács Yvette Alida díszletében és Papp Janó jelmezeiben keresetlen mondatokkal zsonglőrködik négy díva  –  a téma pedig csakis a klimax.

Kapcsolódó Cikkek