EUR: 334,33 Ft
CHF: 306,49 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Extra

Börtönbe kerülhet Aurelio

Az egykori valóságshow-nyertes és a Legbátrabb páros című műsor szereplője, Aurelio akár évekre is rács mögé kerülhet, ugyanis emberrablás bűntettével vádolják. Az ügyészség rá és két társára letöltendő börtönbüntetést kért szerdán.

A Blikk információi szerint az egykori valóságshow-hős és több barátja a gyanú szerint még tavaly ősszel felfegyverkezve egy vidéki kocsma előtt az autójukba kényszerítettek egy férfit. Az elrabolt ember állítólag az eset előtt pár órával 180 ezer forinttal meglopta Aureliót, aki ezt nem hagyta annyiban. „Az állítólagos elkövető átjött ide, a szomszéd faluba inni. Egyszer csak megjelent Aurelio a haverjaival, kocsikkal, késekkel, sőt valaki szerint még vipera is volt náluk. Kirángatták a »gyereket« a kocsmából, párszor felpofozták, aztán betették egy kocsiba és elvitték valahova” – mondta egy a kocsmában pultosként dolgozó szemtanú a Story magazinnak még tavaly.


Fotó: Cser Dániel

A rendőrség természetesen többeket kikérdezett, a kamerafelvételeket is bekérték a helyszínről. Mivel az ügyészség Aureliót és két ismerősét emberrablás bűntettével vádolja, ezért velük szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta szerdán. Aurelio esélyeit rontja, hogy az emberrablást a vele szemben korábban kiszabott drogbirtoklásért járó börtönbüntetés felfüggesztésének próbaideje alatt követte el. Mint ismert: 2015 őszén 57 gramm kokaint találtak nála egy közúti ellenőrzés során, amiért egy év két hónapnyi börtönbüntetést kapott, ezt azonban két évre felfüggesztették. Ezért ennek a büntetésnek az utólagos végrehajtását is indítványozta az ügyészség tegnap.

A Lokál kereste Aureliót, ő azonban lapzártánkig nem válaszolt hívásunkra. Elértük azonban a valóságshow-hős ügyvédjét, dr. Pokker Zoltánt, akit nem lepett meg az indítvány. – Az eset valóban megtörtént, ügyfelemtől ellopták a pénzét, ő pedig sajátos módszerekkel akarta azt visszaszerezni, ez igaz. Amiben a nyomozó hatósággal nem értünk egyet, az az, hogy ez miként történt, és hogyan tette. Ennél több részletet azonban nem fogunk elárulni – szögezte le.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

    Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

    Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

  • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

    Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

    Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.