2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Börtönbe kerülhet Aurelio

Az egykori valóságshow-nyertes és a Legbátrabb páros című műsor szereplője, Aurelio akár évekre is rács mögé kerülhet, ugyanis emberrablás bűntettével vádolják. Az ügyészség rá és két társára letöltendő börtönbüntetést kért szerdán.

A Blikk információi szerint az egykori valóságshow-hős és több barátja a gyanú szerint még tavaly ősszel felfegyverkezve egy vidéki kocsma előtt az autójukba kényszerítettek egy férfit. Az elrabolt ember állítólag az eset előtt pár órával 180 ezer forinttal meglopta Aureliót, aki ezt nem hagyta annyiban. „Az állítólagos elkövető átjött ide, a szomszéd faluba inni. Egyszer csak megjelent Aurelio a haverjaival, kocsikkal, késekkel, sőt valaki szerint még vipera is volt náluk. Kirángatták a »gyereket« a kocsmából, párszor felpofozták, aztán betették egy kocsiba és elvitték valahova” – mondta egy a kocsmában pultosként dolgozó szemtanú a Story magazinnak még tavaly.


Fotó: Cser Dániel

A rendőrség természetesen többeket kikérdezett, a kamerafelvételeket is bekérték a helyszínről. Mivel az ügyészség Aureliót és két ismerősét emberrablás bűntettével vádolja, ezért velük szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta szerdán. Aurelio esélyeit rontja, hogy az emberrablást a vele szemben korábban kiszabott drogbirtoklásért járó börtönbüntetés felfüggesztésének próbaideje alatt követte el. Mint ismert: 2015 őszén 57 gramm kokaint találtak nála egy közúti ellenőrzés során, amiért egy év két hónapnyi börtönbüntetést kapott, ezt azonban két évre felfüggesztették. Ezért ennek a büntetésnek az utólagos végrehajtását is indítványozta az ügyészség tegnap.

A Lokál kereste Aureliót, ő azonban lapzártánkig nem válaszolt hívásunkra. Elértük azonban a valóságshow-hős ügyvédjét, dr. Pokker Zoltánt, akit nem lepett meg az indítvány. – Az eset valóban megtörtént, ügyfelemtől ellopták a pénzét, ő pedig sajátos módszerekkel akarta azt visszaszerezni, ez igaz. Amiben a nyomozó hatósággal nem értünk egyet, az az, hogy ez miként történt, és hogyan tette. Ennél több részletet azonban nem fogunk elárulni – szögezte le.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.