2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Életmód

Bővül a MOL Limo-zóna

Ígéretéhez híven bővítette szolgáltatási területét Budapest legnagyobb közösségi autómegosztó szolgáltatása, a MOL Limo. A MOL Limo az alig egy évvel ezelőtti indulás után néhány hónappal már 35 ezer felhasználóval dicsekedhetett, akik idén már a főváros négy további részen élvezhetik a limózást.

Már induláskor bejelentette a Mol, hogy a MOL Limo szolgáltatás – amelyet első körben a budapesti belső kerületekre terjesztettek ki – minden évben bővülni fog. A szolgáltatás Facebook-oldalán a napokban közölték az örömhírt, hogy az év elején máris megtörtént a bővítés: a MOL Limo-felhasználók ezentúl kereshetik, vagy dolguk végeztével otthagyhatják a közösségi autókat Békásmegyer Szentendrei út és Duna közötti részén is, ahogy bekerült a zónába a Szent János Kórház, Diósárok területe, a Mártonhegy és a Kőbányai út Népliget melletti része is.


Limo parkoló nyílt a Duna Plazában

Ugyanakkor nemcsak a közterületi megállást könnyítik a zónabővítéssel, de egyre több parkolóhely is rendelkezésre áll, hogy letehessük az igényeinket kiszolgált Volkswagent vagy Mercedest. A MOL Limo elsőként a Duna Plazával tudott kooperálni az ügyben, hogy a bevásárlóközpontokban is letehetők legyenek a „limók”. A bevásárlóközpont 5. emeleti parkolójában (a GPS-jel igényelte a szabadtéri parkolást) hat állóhelyet festettek fel, amelyeket a MOL Limo-felhasználók díjmentesen használhatnak, így nekik mostantól csak jegyet kell kérni a behajtáskor, de azt sem kifizetni, sem kihajtáskor érvényesíteni nem kell, csengetésre a parkolóőrök engedik ki a limósokat.

Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A házi kenyér a legfinomabb

  A házi kenyér a legfinomabb

  Nagyanyáink, dédanyáink otthon sütötték a kenyeret, és bizony komoly munka volt a dagasztás, a kelesztés és a ropogósra sütés. A sütéshez már előző nap felkészültek, de másnap kora reggel 4-5 órakor kezdődött az igazi munka, hogy délre elkészüljön a friss kenyér, ami minősítette a háziasszonyt.

 • Gyömbérport tiltott be a Nébih

  Gyömbérport tiltott be a Nébih

  Olyan rákkeltő anyagot mért határérték feletti mennyiségben a kínai Flying Tiger őrölt gyömbértermékében a NÉBIH, amely az emberi örökítőanyagon keresztül a születendő gyermekeknél súlyos mutációt okozhat, ezért figyelmeztetnek: aki ilyet vett, ne fogyassza el.

 • Bemutatjuk a Vitarák legkisebb királyfiját

  Bemutatjuk a Vitarák legkisebb királyfiját

  Bátran kijelenthetjük, hogy kifejezetten jól sikerült a Suzuki Vitara újragondolása. A tavaly 30. születésnapját ünneplő széria felújított változata még szinte tininek számít, hiszen hazánkban 2015-ben gördült le a szerelősorról az első frissített vonalvezetésű modell, amelyen a megjelenés mellett több újítás is dicséri a tervezők keze munkáját.