EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Életmód

Bővül a MOL Limo-zóna

Ígéretéhez híven bővítette szolgáltatási területét Budapest legnagyobb közösségi autómegosztó szolgáltatása, a MOL Limo. A MOL Limo az alig egy évvel ezelőtti indulás után néhány hónappal már 35 ezer felhasználóval dicsekedhetett, akik idén már a főváros négy további részen élvezhetik a limózást.

Már induláskor bejelentette a Mol, hogy a MOL Limo szolgáltatás – amelyet első körben a budapesti belső kerületekre terjesztettek ki – minden évben bővülni fog. A szolgáltatás Facebook-oldalán a napokban közölték az örömhírt, hogy az év elején máris megtörtént a bővítés: a MOL Limo-felhasználók ezentúl kereshetik, vagy dolguk végeztével otthagyhatják a közösségi autókat Békásmegyer Szentendrei út és Duna közötti részén is, ahogy bekerült a zónába a Szent János Kórház, Diósárok területe, a Mártonhegy és a Kőbányai út Népliget melletti része is.


Limo parkoló nyílt a Duna Plazában

Ugyanakkor nemcsak a közterületi megállást könnyítik a zónabővítéssel, de egyre több parkolóhely is rendelkezésre áll, hogy letehessük az igényeinket kiszolgált Volkswagent vagy Mercedest. A MOL Limo elsőként a Duna Plazával tudott kooperálni az ügyben, hogy a bevásárlóközpontokban is letehetők legyenek a „limók”. A bevásárlóközpont 5. emeleti parkolójában (a GPS-jel igényelte a szabadtéri parkolást) hat állóhelyet festettek fel, amelyeket a MOL Limo-felhasználók díjmentesen használhatnak, így nekik mostantól csak jegyet kell kérni a behajtáskor, de azt sem kifizetni, sem kihajtáskor érvényesíteni nem kell, csengetésre a parkolóőrök engedik ki a limósokat.

Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Konyhai trükkök kolisoknak

  Konyhai trükkök kolisoknak

  A főiskolások és az egyetemisták  ősztől azzal szembesülnek, hogy már nem anyu főzi a vacsorát. Néhány alapötlet azonban megmenthet az előre csomagolt műanyag ételek monotonitásától és a pénztárca szivattyúzó pizzarendeléstől.

 • 800 milliót fordít a kormány tehetséggondozásra

  800 milliót fordít a kormány tehetséggondozásra

  Több mint 848 millió forintra pályázhatnak szeptember 6-ig a hazai és határon túli köznevelési intézmények, alapítványok, közalapítványok, nonprofit gazdasági társaságok, egyházi és civil szervezetek a Nemzeti Tehetség Program keretében.

 • Hőségben különösen figyeljenek a szívbetegek

  Hőségben különösen figyeljenek a szívbetegek

  Az utóbbi rekordmeleg napok megviselik a szervezetet, különösen a szívbetegekét és alvási nehézségekkel küzdőkét. A hőség viszont az egészségesekre is veszélyt jelenthet, olyan tünetek jelentkezhetnek vezetés közben…