2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Brad Pitt Charlize Theronnal randizik

Úgy tűnik, Brad Pitt végre párra talált válása óta, méghozzá egy újabb híresség, Charlize Theron személyében.

A Mirror szerint a sztárpárt hónapokkal ezelőtt mutatta be egymásnak Charlize exe, Sean Penn. Az ismerkedés annyira jól sikerült, hogy karácsony óta randizgatnak. – Nemrég láttam őket, Brad és Charlize bizalmasan beszélgetett, nevetgélt, ölelgették egymást egy félreeső asztalnál – mondta a hírességek által kedvelt bár pincére az egyik pletykalapnak. Állítólag a színésznő előtt egy pohár bor volt, Pitt azonban vizet fogyasztott a vacsorához, ő ugyanis korábbi alkoholfüggősége miatt már nem iszik. – Nem igazán titkolták, hogy több van köztük barátságnál, szorítok nekik – tette hozzá a szemtanú.

Profimedia, Splash – aktivní

Profimedia, Splash

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.