EUR: 334,29 Ft
CHF: 306,47 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Külföld

Brüsszel bevándorláspárti többsége az európaiak biztonságát viszi vásárra

Új irányra, új vezetésre van szüksége Európának, mert Brüsszel bevándorláspárti többsége vásárra viszi az európai emberek biztonságát – mondta Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten újságíróknak.

A politikus szerint a tömeges bevándorlás tönkretette Európa biztonságát, a brüsszeli bürokraták mégis azon dolgoznak, hogy még több migránst hozzanak be.


Ahol a bevándorlók nagy számban megjelentek, ott radikális mértékben romlott a biztonság – hangsúlyozta, hozzátéve: ezt mutatja, hogy az elmúlt években több száz, terrortámadásban meggyilkolt ember fizetett az életével Brüsszel bevándorláspárti politikája miatt.

Európa nagyvárosaiban állandósult a terrorveszély, no-go zónák alakultak ki, és korábban békés kisvárosokban is állandóvá vált a nők és a gyermekek elleni erőszak – mondta Ágh Péter.


Brüsszel mostani vezetése azonban ahelyett, hogy bezárná a kapukat, szélesre tárja őket, legalizálni, szervezetté akarja tenni a migrációt, továbbra is betelepítést szervez, megháromszorozza a migrációt szervező Soros-szervezetek támogatását, és kiáll a magyar rendőrökre támadó Ahmed H. mellett – fejtette ki a fideszes politikus.

Hozzáfűzte: migránsok milliói készülnek Európa felé, és ha nyitott kapukat látnak, akkor a bevándorlás maga alá temetheti a kontinenst.

Ágh Péter kijelentette: Európának olyan vezetésre és Európai Parlamentre (EP) van szüksége, amely világos cselekvéssel áll ki az emberek védelmében. Meg kell védeni Európa határait, az emberek biztonságát és a kontinens keresztény kultúráját – a képviselő szerint ez az EP-választás tétje.

A kormánypárti politikust megkérdezték arról, hogy a Hír TV birtokába került hangfelvételek szerint Sneider Tamás Jobbik-pártelnökké választása után arról beszélt, a cigányoktól is megvédi az országot. Ágh Péter erre úgy reagált: Sneider Tamás vállalhatatlan kijelentéseket tett, amelyek alapján nemhogy a széles körű baloldali összefogásban nem lenne helye a Jobbiknak, hanem a közéletben sem. Sneider Tamásnak vállalnia kell a kijelentéseiért a következményeket – tette hozzá.

A baloldali főpolgármester-jelölti előválasztással kapcsolatban a Fidesz képviselője szintén kérdésre azt mondta: a baloldal szeret castingolni, szeret ábrándozni arról, hogy a hataloméhségét hogyan próbálja kielégíteni, ám teljesen világos, hogy Budapestet egyedül Tarlós István főpolgármester tudja hitelesen, eredményesen vezetni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek