2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Belföld

Brutális videó! Így ütötte-vágta a jegykiadóautomatát Soros agresszív provokátora

Láthatólag csak a rombolás vezérelte azt az agresszív provokátor, akinek brutális ámokfutásáról egy felvétel is készült. Egy újabb videó érkezett az Origo szerkesztőségébe, amin jól látható, hogy Soros György vandál politikai aktivistája a kezében lévő gördeszkával üti-vágja a a a 4-6-os villamos vonalán található egyik BKK-jegykiadóautomatát. Az eset a decemberi ellenzéki randalírozáson történt.

Az Origo most arról számol be, hogy több embert is megkérdeztek a randalírozó személy kilétéről, akik egytől egyig a képen Mohácsi Márkot azonosították.


Róla tudni kell, hogy belőle próbált ártatlan áldozatot kreálni Soros blogja, a 444, miután a rendőrök – azt követően, hogy egy rendőrautót is megrongált – őrizetbe vették – írja a portál.

Egészen megdöbbentő jelenet látható a felvételen az agresszív gördeszkással szemben egy ember lépett fel, akire ezután rátámadt a tömeg. A köztulajdont óvni próbálót végül a rendőrség menekítette ki a felbőszült tömegből.


Az események történésekor Soros blogja egészen elképesztő módon próbálta bizonyítani a rendőri erőszakot.

A szerda óta tartó tüntetéssorozat egyik legerősebb fotója volt, amin egy olyan fiatal tüntetőt kapnak éppen el a rendőrök a nagykörúti villamossíneken, aki mintha mosolyogna közben” – írták.

Az Origo most arról számol be, hogy a képen Mohácsi Márk volt látható: ő a mosolygó, Sorosék szerint példamutató fiatalember. Aki megrongált egy rendőrautót, és a képek tanúsága szerint nagyon úgy tűnik, szétvert (vagy legalábbis megpróbált szétverni) egy BKK automatát.

888.hu korábbi felvételén az is látszott, ahogy gördeszkájával fenyegeti, provokálja a rendőröket.

A mostani felvételen egyértelműen látható, hogy az automatát módszeresen szétverő fiatalembernek ugyanolyan a sapkája, a kabátja, a hátizsákja és ugyanolyan díszítésű a gördeszkája is, mint Mohácsinak, és látszik az is, hogy mindketten szakállasak, az arcuk is hasonló. Így meglehetősen valószínűtlen, hogy pusztán véletlen egyezésről lenne szó. (De a lényeg egyébként is az, hogy újabb felvételen látszik, hogyan tomboltak a Soros-provokátorok az ellenzéki tüntetésen.) – írja az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek