EUR: 325,87 Ft
CHF: 296,51 Ft
2019. július 24., szerda
Kinga, Kincső

PR

Cooky: Hiszek a számmisztikában

Cooky tudja, hogy egész életét végigkíséri a szerencse, ezért is olyan jókedvű és vidám személyiség. Hisz a számmisztikában, a négyes a szerencseszáma. Lottózni is szokott olykor, egyszer egy nagyobb összeget is nyert. 

Cooky mindig hitt a szerencse erejében. Hálás a párjáért, Debóráért, egyéves kisfiáért, Kevinért és idén születendő második gyermekéért is. Azért, hogy azt csinálhatja, amit szeret, és hogy pár éve valóra vált az egyik legnagyobb álma: pilótaengedélyt szerzett.


– Kijelenthetem, hogy boldog és mindig vidám ember vagyok. Édesapám elvesztésén kívül nem volt olyan időszaka az életemnek, amikor szomorkodtam volna. Hiszem, hogy mindez azért van, mert születésem óta mellettem áll a szerencse. Imádom a munkámat: a rádiózást, a tévézést és a diszkózást is. Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy három területen dolgozik, és mindegyiket szívből csinálja. Hálás vagyok Debiért, Kevinért és azért a kicsiért, aki még a párom pocakjában növekszik. Néhány éve pedig az egyik legnagyobb álmom is teljesült: pilótaengedélyt szereztem. Rengeteg lemondással és nehézséggel járt, de Fortuna segítségével ez is sikerült. Ma már hivatásos pilóta vagyok, és bármilyen gépet vezethetek. A legfontosabb pedig az, hogy az egészségemmel is minden rendben van. Egy műtétem sem volt még, és beteg is csak nagyon ritkán vagyok – mesélte Cooky.

A rádiós nemcsak Fortuna, de a számok erejében is hisz. Nagy ismerője a számmisztikának, és természetesen szerencseszáma is van. – Hiszek a számmisztikában. Szeptember 13-án születtem, a számmisztika szerint ennek az értéke négy. Ez az én szerencseszámom. Az életemben valamilyen formában minden fontos dologhoz köthető a négyes szám. Így ha tehetem, mindig a négyest választom. Kabalám azonban nincs – folytatta. Cooky a szerencseszámát a lottón is meg szokta játszani.


– Évente kétszer-háromszor veszek lottót. Az ember kíváncsi, és szeretem azt az érzést, amikor izgulok, hogy vajon kihúzzák-e a számaimat. Egyszer nyertem is a lottón 42 ezer forintot, nagyon örültem neki, és az autómra költöttem. A nyereményem összegében is visszaköszönt a négyes szám – mosolyodott el a 49 éves rádiós.

Kapcsolódó Cikkek