2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Külföld

Csak erős idegzetűeknek! Belvárosában, kutyát sütve sokkolt a PETA – Fotók!

Az állatvédő szervezet (PETA) szokásához híven egy újabb sokkoló, gyomorforgató akcióval vonult Sydney belvárosának utcáira azért, hogy egy élethű műkutyát süssenek meg a járókelők szeme láttára. Az állatvédők célja ezzel az volt, hogy az embereket nem grillezzenek húst a közelgő Ausztrál napon, ugyanis a január 26-án tartott nemzeti ünnepen sokan mennek ki például a tengerpartra grillezni.

Ha nem ennél meg egy kutyát, miért eszel bárányt? Minden állat számít! Légy vegán! – hirdették a szervezet tagjai, miközben az állatvédők egy élethű négylábút sütöttek kukorica, gomba és egyéb zöldségek kíséretében Sydney belvárosában. A PETA kiemelte, hogy bárki, aki nem ért egyet azzal, hogy kutyát egyenek az emberek, el kellene gondolkoznia azon is, hogy akkor vajon más állatokkal kapcsolatban miért nem éreznek hasonlóképpen, ugyanis ők is érző teremtmények.


Néhány járókelő durván kiakadt az akció láttán

Volt, aki közösségi oldalán azt írta, hogy a PETA még soha nem süllyed ennyire mélyre, mint most. Élethű kutyát grillezni gyerekek szeme láttára egy forgalmas belvárosban? Az arra járó iskolások közül többen is megijedtek.

Egy másik Twitteres felhasználó pedig azt írta a gerilla akció láttán, hogy meg van győződve arról, hogy a PETA-sok őrültek. A kommentelő kiemeli, hogy véleménye szerint jobb módja is van az állatok védelmének, mint ez a hülyeség.

Kapcsolódó Cikkek