2019. március 21., csütörtök
Benedek

Egyéb Székesfehérvár

Csak tánc és dzsessz

A diákok és a tanáraik is alkalomhoz öltöztek Fotó: ÖKK, Simon Erika

Tiszta Amerika, és a múlt század elejének a divatja Fotó: ÖKK, Simon Erika


Új helyszín, a MOL Aréna Sóstó modern rendezvényterme adott otthont a farsangi szezont indító Városi Diákbálnak. Az ötödik alkalommal megrendezett mulatságban a nagy Gatsby korszakát, az 1920–30-as éveket idéző öltözékben jelentek meg a középiskolások. A bálon a fehérvári diákság mellett a Győrből és Debrecenből érkezett diáktanácstagok vettek részt. A fiatal hölgyek rojtos koktélruhában, fejükön tollal díszített pánttal vagy filckalappal, míg a fiatal urak öltönyben, csokornyakkendőben, kalappal a fejükön, igen elegánsan érkeztek a helyszínre. Ott voltak a Vörösmarty Színház Chicago-előadásának művészei, Kiss Diána Magdolna és Varga Lili is, majd az estét a Petőfi Kultúrtanszéken zárta az ifjúság. Nagy buli volt!

Kapcsolódó Cikkek

 • Termékeny tavasz az állatkertben

  Termékeny tavasz az állatkertben

  Utódokat nevelnek a tanyaházi juhok, megszülettek az első kecskegidák, és a kengurukölyök is rendszeresen kidugja fejét anyja erszényéből.

 • Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Ormos Zsuzsanna pedagógus, képzőművész kapta Hódmezővásárhely önkormányzatának Pro Urbe-díját. Az elismerést teljes egyetértésben ítélte oda a kitüntetett négy évtizeden át zajló munkájáért a város vezetése és a képviselő-testület.

 • Teljesen megújul a Sas út

  Teljesen megújul a Sas út

  A beruházás alapján 780 méteres szakasz újul meg, emellett 830 méter hosszú kerékpárút épül, amely csatlakozik az észak-déli hálózatba.