EUR: 325,75 Ft
CHF: 294,30 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Csizmáért szexeltek Répás prostijai

További tanúk kihallgatásával folytatódott Répás Lajos, a Miss World Hungary szépségversenyek egykori rendezőjének prostiügye a bíróságon. Három üzletembert hallgattak ki, akik elmondták, hogy Répás több lánnyal is összehozta őket, a szexért alkalmanként 50 ezer forintot fizettek, de volt olyan lány, aki csak egy pár csizmát kért cserébe.

Mosollyal az arcán érkezett szerda reggel a Központi Kerületi Bíróságra Répás Lajos, akit kiskorúak megrontásával és kerítéssel vádolnak. Kevésbé volt vidám az a három 50 év körüli, jómódú üzletember, akit az ügyben tanúként hallgattak ki. – Egy ismerősöm mesélte, hogy Répás segítségével csinos modellekkel lehet összeismerkedni. Felhívtam, majd küldött egy képekkel teli katalógust, és ha kértem, akkor segített a lányok közül választani. Tudta, hogy melyik mennyire bevállalós, meddig lehet velük elmenni. A tarifa szinte mindig 50 rongy volt, de előfordult, hogy csak ajándékot kaptak. Emlékszem az egyik lánynak például nem volt csizmája, így elkísértem, és vettem neki egyet – mondta az egyik tehetős üzletember. Egy másik szerint a lányok kiválasztásához még csak katalógus sem kellett, Répás irodájában ugyanis csak úgy hemzsegtek a csajok, akik közül bárkit el lehetett vinni egy körre. A vádlott szerint minden pontosan úgy történt, ahogy azt a tanúk elmesélték, ám mégsem tartja magát bűnösnek, a tárgyalás után így nyilatkozott a Lokálnak: – Senkit nem kényszerítettem semmire, a lányoknak épphogy szívességet tettem. A mai napig hálásak nekem, nem győzik mondani, hogy mennyire szeretnek, az apjuknak tekintenek engem – mondta. Az ügy további tanúk beidézésével tavasszal folytatódik.


Gazdag üzletembereket hallgattak ki tanúként (Fotó: Cser Dániel)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.