EUR: 323,80 Ft
CHF: 292,62 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Csuti: Vége a vad éjszakai buliknak

Kulcsár Edina férje, Csuti mindent megtesz azért, hogy párjának segítséget nyújtson a négy hónapos kisfiuk körüli teendők ellátásában. Az újdonsült édesapa csonka családban, szerény körülmények között, de hatalmas szeretetben nőtt fel.

– Az elmúlt négy hónap életem legszebb időszaka volt, minden nehézség és kialvatlanság ellenére. A kisfiunk, Medox felér egy csodával – áradozott gyermekéről Csuti. Az újdonsült édesapa igyekszik mindenben segítségére lenni Edinának, akivel már tervezik a következő babát.


– Igyekszem mindenből kivenni a részem, így ha este hazaérek, átveszem a feleségemtől a picit, hogy neki is legyen egy kis ideje magára. Szerencsénk van, mert nagymamák, dédik és még ükmama is vannak a közelben, akik sorban állnak, hogy vigyázhassanak a fiunkra. Így 1-2 órára olykor mi is el tudunk szabadulni otthonról kettesben. A vad, éjszakai buliknak azonban vége, de én ezt egyáltalán nem bánom. Már más a fontos számunkra, és nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom élvezni az apaságot. Nagyon élvezzük a gyereknevelést, és már készen állunk a következő pici érkezésére. Mivel sem nekem, sem Edinának nincs édestestvére, nagyon szeretnénk ezt megadni a saját gyermekünknek. A feleségem pedig egy odaadó szupermami, akivel bármennyi gyermeket mernék vállalni – mosolyodott el a 35 éves üzletember. Kulcsár Edina férje szerény körülmények között, csonka családban nőtt fel, ugyanis szülei kiskorában elváltak, az édesapja pedig nem tudott napi szinten jelen lenni az életében.

– Négyéves lehettem, amikor a szüleim elváltak. Nem is nagyon emlékszem rá. Apa később leköltözött vidékre, így nagyon keveset tudtunk találkozni. Ez ma is így van, de ettől függetlenül szoros a kapcsolatunk. A nagypapám volt az, aki egyfajta apa- és férfimodell volt előttem. Szerény körülmények között nőttem fel, de amit csak tudtak, megadtak nekem. Egész gyerekkoromban hatalmas szeretet vett körül, amit mindenképp átadok majd a gyermekeimnek.


Kapcsolódó Cikkek

  • Élre tört a Toy Story 4.

    Élre tört a Toy Story 4.

    118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

  • Így lehet nevelőszülő

    Így lehet nevelőszülő

    Az SOS Gyermekfalvak friss kutatása szerint a megkérdezett emberek fele nincs tisztában a nevelőszülővé válás pontos feltételeivel és azzal, hogy hazánkban hatalmas hiány van belőlük.