EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Életmód

Dj Dominique és Tordai István Ferrarival lepte meg a kerekesszékes Dalmát

Az ismert lemezlovas és az autós műsorvezető összefogott, hogy egy életre szóló kalanddal ajándékozza meg a kilencéves Ujpál Dalmát: egy különleges sportautóval száguldhatott a SportVerda műsorában.


Nagy álma vált valóra a KézenFogva Alapítvány arcának, Dalmának, hiszen pártfogoltjai bemutatták neki, milyen gyorsan suhan egy csoda jármű. A kislány fülig érő mosollyal fogadta a forgatást:


– Fantasztikusan éreztem magam, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a lehetőséget, mert soha nem volt még ilyen csodás autós élményben részem, és nem is lett volna, ha nem segítenek nekem. Szuper volt gyorsan menni, és mindenki rettentő kedves volt velem. Annyira élveztem, hogy alig várom, ismét gyorsan mehessek egy ilyen csodaverdával!

Várkonyi Attila rendkívül boldog volt, hogy örömet szerezhetett a pozitív gyermeknek:

– Csodálatos élmény volt a SportVerda forgatása, főleg azért, mert a kis barátomat is meglephettük egy nagy kalanddal.

Tordai István is büszkén forgatta végig az adást: – Dalma egy aranyos, beszédes és okos kislány. A feladat adott volt: szerezzünk egy élménynapot neki, melynek emlékét sokáig megőrzi. Hoztunk egy Ferrarit, beindultak a Tanpálya vízsugarai, és kezdetét vette a buli. Dalma a forgatás végeztével azt mondta,  szívesen eljönne hozzánk máskor is. Ezért létezik e rovatunk.

Pordán Ákos, a KézenFogva Alapítvány ügyvezetője is részt vett a kaland megvalósításában:

– Különleges élménnyel gazdagodtunk: különleges helyszínen, különleges emberekkel, nem mindennapi emberekkel. Nagyszerű volt látni, hogy Dalma mennyire élvezte a hétköznapitól való elrugaszkodást, és belekóstolhatott az akadálymentes száguldásba a SportVerda stábjával. Köszönjük a lehetőséget!

Kapcsolódó Cikkek

 • Konyhai trükkök kolisoknak

  Konyhai trükkök kolisoknak

  A főiskolások és az egyetemisták  ősztől azzal szembesülnek, hogy már nem anyu főzi a vacsorát. Néhány alapötlet azonban megmenthet az előre csomagolt műanyag ételek monotonitásától és a pénztárca szivattyúzó pizzarendeléstől.

 • 800 milliót fordít a kormány tehetséggondozásra

  800 milliót fordít a kormány tehetséggondozásra

  Több mint 848 millió forintra pályázhatnak szeptember 6-ig a hazai és határon túli köznevelési intézmények, alapítványok, közalapítványok, nonprofit gazdasági társaságok, egyházi és civil szervezetek a Nemzeti Tehetség Program keretében.

 • Hőségben különösen figyeljenek a szívbetegek

  Hőségben különösen figyeljenek a szívbetegek

  Az utóbbi rekordmeleg napok megviselik a szervezetet, különösen a szívbetegekét és alvási nehézségekkel küzdőkét. A hőség viszont az egészségesekre is veszélyt jelenthet, olyan tünetek jelentkezhetnek vezetés közben…