EUR: 325,87 Ft
CHF: 296,54 Ft
2019. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Extra

Dobó Ági: Titkon vágyom egy kislányra

Dobó Ági csak édesanyja segítségével bír két rosszcsont kisfiával, mindezek ellenére a Lokálnak bevallotta: nagyon szeretné, ha egy kislánnyal bővülne a családjuk.

Dobó Ági és párja Csabi
Fotó: Mészáros Diána

– Benedikt ötéves, Nataniel pedig kettő. Nagyon jó testvérek, és imádom őket, de igazi rosszcsontok. Bevallom, egyedül nem bírnék velük, de szerencsére anyukám, aki egyben a legjobb barátom is, nagyon sokat segít – kezdte Dobó Ági a Lokálnak.


– A párom, Csabi is kiveszi a részét a fiúk neveléséből. Sosem titkoltam, hogy nagyon viharos kapcsolat volt a miénk, ami Beni érkezésével rendeződött. Ő olyan harmóniát és rendezettséget hozott az életünkbe, ami által mi is igazi párrá váltunk. A kapcsolatunk azóta is tökéletesen működik. Csabi felelősségteljes családfővé vált, akivel biztosan lehet építeni a jövőt. Kerek az életünk, de azért én titkon vágyok még egy kislányra. A párom sem zárkózik el a dologtól, bár ő csak egy gyereket szeretett volna. A családja teljesen más, mint az enyém. Én napi szinten tudom tartani a kapcsolatot a szeretteimmel, és gyakran találkozunk is. Csabiéknál viszont mindenki szerteszét él a világban, csak ritkán tudnak találkozni. Ettől függetlenül hamar beilleszkedett az én családomba, és számára is természetessé vált az összetartás – mondta az egykori szépségkirálynő, aki saját vlogján, azaz videóblogján keresztül betekintést enged a mindennapjaikba, valamint tanácsokkal is ellátja az édesanyákat.

– Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok az IgazAnya elnevezésű vlogommal kapcsolatban. Persze van, aki támad amiatt, hogy a családom dolgait a nyilvánosság elé tárom, de amiket a videókban láthatnak, az csak egy kis szelete az életünknek. Mindent büszkén vállalok, amit megosztok az életemről. Csabi eleinte nem akart szerepelni a videókban, amit én tiszteletben tartottam, viszont egy idő után neki is megjött hozzá a kedve. Beni pedig már elég nagy ahhoz, hogy eldöntse, mikor szeretne szerepelni a felvételeken, és mikor nem – tette hozzá Ági, aki életük valós oldalát mutatja be posztjaiban és vlogjában.


fotó: Facebook

 

Kapcsolódó Cikkek