2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Extra

Drámai vallomás! Ez lehet Curtis drogfüggőségének oka

Hetekkel vállalta fel nyilvánosan is a rapper, hogy drogfüggő, ami miatt úgy döntött, bevonul egy rehabilitációs intézetbe. Azóta természetes, hogy felvetődik a kérdés, vajon mi válthatta ki az énekesből, hogy a kábítószerhez nyúljon.

Curtis imádta „focibolond” édesapját, és soha nem haragudott rá, amiért az idősebb Széki szeretett szórakozni és szerette az italt is. A rapper úgy nőtt föl, hogy tudta, ha az öreg éppen nem dolgozik, biztosan kedvenc telepi kocsmájában időzik a barátaival. Aznap este is éppen így tett, amikor egy autó elgázolta őt Újpesten – írja a Ripost.hu.


A portál írásából kiderül, a férfi ugyan túlélte a balesetet, de a mentőautóban történt valami, ami évekkel később a halálához vezetett. Curtis a 2015-ben megjelent önéletrajzi könyvében mesélt édesapjáról, akitől minden bizonnyal az addikciókra való hajlamát örökölte.

„Apu sokat dolgozott, de amikor éppen nem melóban volt, szeretett „rocksztárként” élni: szórakozni, kártyázni, dominózni, alkoholt fogyasztani. Mindezek ellenére én nagyon szerettem, gyerek fejjel nem úgy fogtam fel, hogy zülleni ment…” – kezdte az apjáról szóló fejezetet Curtis, aki máig emlékszik arra a napra, amikor édesanyjával telefonon közölték: A férje balesetet szenvedett és élet-halál között lebeg.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek