EUR: 323,36 Ft
CHF: 290,72 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Dühkezelési kurzuson vesz részt Alec Baldwin

A színész bűnösnek vallotta magát egy férfi zaklatásában, akivel egy parkolóhely miatt vesztek össze tavaly ősszel.

Azzal vádolták meg Baldwint, hogy meg akart ütni egy férfit, amikor november 2-án vitába keveredtek egy parkolóhely miatt a színész manhattani lakásának épülete előtt. A bírósági meghallgatáson Baldwin csupán a bíró rövid kérdéseire válaszolt, és a tárgyalás után nem nyilatkozott az összegyűlt újságíróknak. A színész belegyezett abba, hogy egynapos dühkezelési kurzuson vesz részt tette miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.