EUR: 325,80 Ft
CHF: 296,62 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Belföld

Egy ellenzéki képviselő szerint hazudik az ellenzék

Mint arról korábban beszámoltunk, közleményt adott ki a Miniszterelnökség a Karmelitában működő menzáról. Ellenzéki oldalon megindult a hisztériakeltés a kolostor puritán és olcsó menüsora miatt, azonban az ellenzéki képviselők két dolgot is elfelejtettek: ez nem étterem, másfelől ők olcsóbban ehetnek az Országházban.

Most Szabó Szabolcs, az azóta megszűnt Együtt egykori politikusa Facebook-posztjában azt írta, hogy „Nekem kicsit furák voltak egyes politikusok reakciói” a Miniszterelnökség Karmelitában működő menzájának árairól. A jelenlegi független parlamenti képviselő írásában hívta fel a figyelmet a kettős mércére – szúrta ki az Origo.


„A napokban nagy felzúdulás volt a Miniszterelnökség a Karmelitában működő menzájának az étlapja, egészen pontosan annak az árai miatt. Nekem kicsit furák voltak egyes politikusok reakciói is” – tette hozzá Szabó Szabolcs, majd megosztotta a Képviselői Irodaház, valamint a Parlament menzájának csütörtöki étlapját.


A napokban nagy felzúdulás volt Orbán menzájának az étlapja, egészen pontosan annak az árai miatt. Nekem kicsit furák…

Gepostet von Szabó Szabolcs am Dienstag, 8. Januar 2019

A következtetést meg mindenki vonja le maga – üzente az ellenzéki politikusoknak a képviselő, aki elárulta, hogy ebben a hónapban 711.019 forint fizetést kapott, amivel arra utalhat, hogy ebből a pénzből mindkét helyen gond nélkül belefér egy ebéd vagy reggeli – írja a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek