EUR: 354,71 Ft
CHF: 333,50 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Külföld

Egy furcsa baráttal tért haza a csavargó labrador – Videó!

Mesébe illő történetet osztott meg egy amerikai család közösségi oldalán. Egy nap Kyle Krier felesége kiengedte az udvarra szeretett labrador kutyájukat, hogy körbeszimatolja a környéket. Ez idő alatt az asszony gondolta, gyorsan letusol, ám mire végzett,  a házi kedvenc meglépett az udvarról egy másik, fehér eb társaságában.

Az eltűnés után még órákon keresztül kutattak a kis szökevény után, ám egy idő után feladták a keresést. Nem sokkal később azonban befutott egy telefonhívás, miszerint valaki látni vélte a fekete labradort egy fehér kutyával, amint egy kecskével szaladgálnak a házuktól nagyjából 6 mérföldre egy mezőn.


A friss információk tudatában Kyle fogta magát, és kiment a mezőre, ahol néhány perc elteltével legnagyobb meglepetésére kiszúrta kedvencét egy másik eb és egy kecske társaságában. A csavargók ahogy kiszúrták a gazdi autóját, eszeveszett futásba kezdtek, majd mindenféle utasítás nélkül úgy pattantak be a járgányba, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Később kiderült, hogy a kecske a szomszédból szökött meg, a másik kutya gazdája pedig csak néhány házzal arrébb lakik tőlük.

Kapcsolódó Cikkek