2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Belföld

Egyetlen országnak sem kell a baloldal terrorista mártírja

A 2015-ös röszkei migránszavargás irányításáért terrorizmus miatt jogerősen elítélt szír migráns, Ahmed H. egyetlen országnak sem kell, nem rendelkezik érvényes útiokmánnyal sehova. A baloldal által védett terrorista beperelte a miniszterelnöki kabinetirodát, mondván: a Nemzeti Konzultáció során megsértették személyiségi jogait. Kár, hogy ez tényszerűen nem igaz, kizárólag jogi csűrés-csavarás.

Nem rendelkezik érvényes útiokmánnyal egyetlen országba sem Ahmed H. – tudta meg az Origo a Belügyminisztériumtól. A szír terrorista tehát egyetlen országnak sem kell. Ezért idegenrendészeti őrizetbe kerül. A balliberális propagandagyárak pedig megpróbáltak ebből a terroristából mártírt csinálni, csak azért, hogy még egyet rúgjanak a bevándorlásellenes kormányba.


Az ellenzéki médiumok érzelgős sorokban idézték fel, ahogyan Ahmed H. – a szír migráns, aki 2015-ben megafonnal vezényelte a Röszkénél rendőrökre támadó migránsokat és akit ennek okán terrorcselekmény miatt jogerősen elítéltek, ezért szombattól idegenrendészeti őrizetben várja kitoloncolását Magyarországról – beperelte “jó hírnév megsértése” a Miniszterelnöki Kabinetirodát, majd elsírta magát a bírósági per tárgyalásán.

A Horgos-Röszke határátkelőhelynél migránsok tüntettek és kövekkel dobálták a rendőröket.
MTI Fotó: Sóki Tamás

 

2015 szeptember 16-án a röszkei határátkelőnél feltorlódott illegális migránsok nagyobb csoportja kövekkel támadt a határt őrző rendőrökre. Ahmed H. nemcsak fenyegette, de dobálta is a magyar rendőröket. Ezek után mégis volt bőr a képén jó hírneve megsértése miatt beperelni a Miniszterelnöki Kabinetirodát, amiért a 2017-es Nemzeti Konzultációs kérdőíven szerepelt a neve.


“Egy másik Soros-szervezet, az Amnesty International többször is követelte annak az Ahmed H.-nak a szabadon bocsátását, aki kövekkel támadt a határt védő magyar rendőrökre, és ezért elítélték” – írták a konzultációs íven.

Ahmed H. és védői arra hivatkoznak, hogy a konzultáció idején még nem volt jogerős ítélet a migráns ellen, akit végül 2018 márciusában ítélték el jogerősen terrorizmus miatt. A konzultációs kérdőív viszont nem is említi a terrorizmus kifejezést, csak a kődobálást, amit az ügyet vizsgáló négy (!) bíróság egyike sem vont kétségbe. Így a mostani kártérítési per nem más, mint egy sorosista színjáték.

A Soros-hálózat a kezdetek óta igyekezett mártírt csinálni Ahmed H.-ból. A milliárdoshoz köthető “jogvédő” szervezet az Amnesty International például többször követelte Ahmed H. szabadon bocsátását, a MigSzol tüntetést szervezett miatta, miközben a Brüsszelnek hajbókoló magyar ellenzékiek is mentegették. Az ügy a Soros–Sargenti-jelentésben is szerepelt, persze rengeteg hazugsággal eltorzítva a valóságot.

A nemzetközi sajtót is bevetették Soros emberei, a The New York Times 2018. szeptember 20-ai cikkében a szervezet egyik képviselője azt mondta, hogy Ahmed H. elítélésének semmi köze az igazságszolgáltatáshoz, a magyar hatóságok egyszerűen csak üldözik a bevándorlókat, és azokat, akik segítik őket.

Soros megbízható embere, Sargentini is védelmébe vette a szír terroristát, a Soros-Sargentini jelentés külön részt szentelt az Ahmed H. elleni büntetőeljárásnak. Judith Sargentini is politikai nyomásról értekezett, pedig azt ők akartak a magyar hatóságokra helyezni. A Soros-Sargentini jelentés azt hazudta, hogy Ahmed H.-t azért ítélték el, mert át akarta hozni a családját a magyar-szerb határon, miközben a valóság az, hogy kövekkel dobálta a határt védő magyar rendőröket.

Az EP a Magyarországot elítélő határozatában egészen szürreális mondatokat írt le. Azt állították a tömeget hergelő szír terroristáról, hogy megafonnal nyugtatni akarta őket, és csak azért ítélték el, mert „három tárgyat hajított a határt védő rendőrökre”. Azaz, még ők sem tudták cáfolni, hogy Ahmed H. a rendőröket dobálta, ezért ködösíteni kezdtek.

Migránsok köveket dobnak a rendőrökre a Horgos-Röszke szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án.
MTI Fotó: Ujvári Sándor

 

Az EP határozata gyakorlatilag szó szerint felmondta a sorosista Amnesty International állásfoglalását. A Magyarországot elítélő határozat megfogalmazásában részt vett Niedermüller Péter és Jávor Benedek is.

A szír terroristát egyébként Bárándy Péter, a Medgyessy-kormány volt igazságügy-minisztere védte. Még ő sem tagadta azt, hogy Ahmed H. megtámadta a rendőröket, sőt, ő már hatrendbeli erőszakot ismert el, de váltig állította, hogy ez nem terrorizmus.

A szír terrorista azonban a bíróság előtt rosszul játszotta a szerepét, azt sem tudta világosan elmondani, hogy valójában mi zavarja.

Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője azt mondta az Origónak, hogy láthatóan a teljes hazai és nemzetközi Soros-birodalom beállt az ügy mögé, és igyekszik mártírt kreálni a rendőröket dobáló, szír bűnözőből.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Összevissza ígérgetnek Budapesten az ellenzéki jelöltek, akik közül többen is részt vettek a 2010 előtti városirányításban – emlékeztetett Tarlós István főpolgármester a Kossuth rádióban, ahol elmondta, hogy azóta sikerült stabilizálni a város működését, többek közt az akkor romokban heverő BKV-t.

 • Egyre csökken az államadósság

  Egyre csökken az államadósság

  Tíz éve nem volt olyan alacsony az államadósság, mint az idei első félév végén. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentése alapján 2021-re hatvan százalék alá süllyedhet a magyar államháztartás adóssága.

 • Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kifelé S. Levente példás családi életet élt, miközben a fiával a kismotorjára ültetve sétálni indult, egyik kezében az élettársa, Anita kezét fogta, a másikban a nő kutyáját vezette pórázon.