EUR: 323,43 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Eke Angéla: Még várunk a babával

Az elmúlt napokban elkezdődtek a találgatások, miszerint Eke Angéla és párja, Puskás Peti babát várnak. A színésznő cáfolta a hírt, sőt a Lokálnak elárulta: úgy érzi, hogy még nem állnak készen  a gyermekvállalásra, de ha eljön az ideje, szeretne ugyanolyan jó szülővé válni, mint az édesanyja.

fotó: TV2

– Vidéki kislányként a lakótelepen mindig arról álmodoztam, hogy egyszer majd én is ott lehetek a színpadon. Gyerekkoromban Szandi volt az ikonikus énekesnő, öröm, hogy egy műsorban szerepelhettem vele – kezdte Eke Angéla a Lokálnak, aki nemrég a TV2 Csak show és más semmi című műsorának egyik versenyzőjeként bizonyított.


– Nagy kihívás volt, hogy míg a színházban többször van alkalmam egy-egy szerepben bizonyítani, itt csak egy lehetőségünk volt az adott produkcióval. Úgy érzem, sikerült átlépnem az akadályokat. Az pedig hatalmas visszaigazolás, hogy nem művészcsaládból jövök, mégis színésznő lettem. Nagyon hálás vagyok az édesanyámnak, aki bár egyedül nevelt fel, mindent biztosított számomra. Persze nagyon féltett, de tudta, hogy engednie kell. Akkor is hitt bennem, amikor többször nem sikerült a felvételi. Negyedszerre aztán felvettek – emlékezett vissza a nehéz időkre Angi, aki a napokban egy terhes pocakos képet osztott meg közösségi oldalán. Azonnal elkezdődtek a találgatások a babáról, a színésznő azonban csak az Anna Karenina darabban játszik kismamát, a való életben szerelmével, Puskás Petivel még várni szeretnének a családalapítással.

– Petivel nagyon jól megvagyunk. Van egy közös kiskutyánk, ami még inkább összekovácsolt minket. Idővel szeretnénk majd gyermeket is, de egyelőre nem érzem, hogy készen állnánk a gyereknevelésre. Most mindketten jobbnál-jobb lehetőségeket kapunk, amelyek mellett nem lenne elég időnk egy babára. Én pedig szeretnék legalább olyan jó édesanya lenni, mint amilyen nekem jutott, és a későbbiekben megtalálni az egyensúlyt a munka és a család között – tette hozzá Angéla.


fotó: facebook

 

fotó: Instagram

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.