EUR: 323,90 Ft
CHF: 292,33 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Az áldozat lánya nem fogadja el az inárcsi gyilkos bocsánatkérését

Zokogva kért bocsánatot az inárcsi gyilkosként hírhedté vált Cs. Attila nyugdíjas rendőr az áldozata családjától, majd váratlanul összeesett a tárgyalóteremben. Az ügyész 12 év fegyház büntetést kért a gyilkosra, az ítélethirdetést elnapolták.

Hiába ismerte be bűnösségét tegnap a Főváros Környéki Törvényszék előkészítő tárgyalásán az inárcsi gyilkosként elhíresült Cs. Attila, váratlanul rosszul lett, és elájult. Mentőt kellett hívni hozzá, de a gondos orvosi kezelés ellenére még fél órával később sem volt kihallgatható állapotban. Ezért az ítélethirdetést elnapolták.


Mint azt a Lokál megírta: Cs. Attila nyugdíjas rendőr elvesztette jelzáloggal terhelt házát, házassága is összeomlott. Tavaly júniusban felkereste a családsegítőt, V.-T. Andreát, akit szóváltást követően nyakon szúrt. Ezután átsétált a polgármesteri hivatalba, és közölte: megölt egy embert.

– Elismerem a bűnösségemet. Ma sem tudom elhinni, hogy ez megtörtént. Nagyon megbántam, amit tettem. Szeretnék bocsánatot kérni az elhunyt családjától. Ha tehetném helyet cserélnék az áldozattal – fogalmazott sírva a nyugdíjas rendőr.


A monológja végén hirtelen összeesett, mentőt kellett hívni hozzá. Eközben a tárgyalóterem előtt várakozott V.-T. Andrea, a brutálisan meggyilkolt családsegítő lánya.

– Nem fogadom el a gyilkos bocsánatkérését. Hogy sok-e a 12 év fegyház, amit kapott?! Nem tudom. Nem feladatom az ítélkezés, ahogy a gyilkosnak sem volt az, mégis megtette – mondta a Lokálnak a gyászoló lány. A családsegítőben dolgozó Andreát egész Inárcs gyászolja, a helyiek szerint mindig lelkiismeretesen végezte a munkáját, gyakran erején felül segített a rászorulóknak. Későbbi gyilkosának is szerzett lakást, ennek ellenére ölte meg őt Cs. Attila.

Mivel a vádlott beismerő vallomást tett, az új büntetőeljárási törvény értelmében akár már a tegnapi első tárgyalási napon, az úgynevezett előkészületi ülésen is születhetett volna ítélet, de a vádlott rosszulléte miatt az ítélethirdetést elnapolták. Az ügyész 12 év, fegyházban letöltendő börtönbüntetést kért a vádlottra.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.