EUR: 323,80 Ft
CHF: 292,62 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Életveszélyesen megfenyegették a magyar színészt! Durva levelet kapott Csuja Imre

Kellemetlen ügybe keveredett akaratán kívül Csuja Imre! A Jászai Mari-díjas színész a Ripost.hu színházi információi szerint nemrégen egy közúti félreértés miatt szólalkozott össze egy férfival az utcán.

A portál úgy tudja, nem sokon múlott, hogy nem fajult el tettlegességig a szóváltás. És bár a történet itt véget is érhetett volna,  pár nap alatt büntetőügy lett a vitából..


Néhány nappal később állítólag a színházába egy levelet is küldött, amiben – színházi források szerint – egy életveszélyes fenyegetésről szóló üzenet lapult – írja a Ripost.hu.

Csuja kollégái megrettentek a durva hangvételű üzenet láttán, ezért arra biztatták, hogy a saját biztonsága érdekében forduljon a rendőrséghez. A színész meg is tette a feljelentést a férfi ellen, akit hamar kézre kerítettek, és ki is hallgattak – ezt megkeresésünkre a rendőrség is megerősítette – számol be az esetről a lap.

Kapcsolódó Cikkek

  • Élre tört a Toy Story 4.

    Élre tört a Toy Story 4.

    118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

  • Így lehet nevelőszülő

    Így lehet nevelőszülő

    Az SOS Gyermekfalvak friss kutatása szerint a megkérdezett emberek fele nincs tisztában a nevelőszülővé válás pontos feltételeivel és azzal, hogy hazánkban hatalmas hiány van belőlük.