EUR: 323,61 Ft
CHF: 291,90 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Egyéb Kecskemét

Elindult a báli szezon!

A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál az elmúlt években a város legrangosabb társadalmi eseményévé nőtte ki magát. Így most is Kecskemét, valamint környéke társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó szereplői vettek részt a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotelben rendezett bálon, ami egyúttal a báli szezon nyitánya is volt.

A bál – amelyet első alkalommal a tradicionális orvosbál hagyományteremtő utódjaként 2014-ben rendeztek meg – immár hatodik esztendeje „telt házas” esemény. Az eseményt idén prof. dr. Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár nyitotta meg. A rendezvény fővédnöke prof. dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma minisztere, védnökei pedig dr. Svébis Mihály (a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója), Szemereyné Pataki Klaudia (Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere), Kovács Ernő (kormánymegbízott, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal), Rideg László (a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke) és dr. Salacz László (országgyűlési képviselő) voltak.


A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bált minden évben megrendezik

A jó hangulatról a műsorvezető, Harsányi Levente, illetve Gönczi Gábor és a Smile zenekar gondoskodott az est folyamán. A műsorban közreműködött a Kecskemét City Balett és a Kecskemét Táncegyüttes.

Kapcsolódó Cikkek