EUR: 323,73 Ft
CHF: 292,08 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Egyéb Dunaújváros

Elismerés a lánglovagoknak

Jutalmat vehettek át a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, valamint a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság munkatársai. A városházán rendezett ünnepélyes eseményen Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere adta át az elismeréseket. 

A nap minden órájában, az év minden napján a város, a közösség szolgálatában állnak a tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai – emelte ki Magosi Lajos, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója azon az átadóünnepségen, amelyen Cserna Gábor jutalmazta az igazgatóság dunaújvárosi dolgozóit. Dunaújváros polgármesterétől harminchatan vehettek át elismerést, és összesen ötmillió forint támogatást szavazott meg a közgyűlés a dunaújvárosi állománynak.


Hagyományt teremtenének a díjazással (Fotó: Szabó-Bisztricz Anett, Fejér MKI)

Az eseményen jelen volt Lóki Richárd, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője. Mint azt Cserna Gábor köszöntőjében hangsúlyozta, a közbiztonságot a rendőrök mellett a katasztrófavédelemben dolgozók teremtik meg. Hozzátette: a tervek szerint jövőre is díjazásban részesülnek a kirendeltség dolgozói.

Kapcsolódó Cikkek