EUR: 323,90 Ft
CHF: 292,33 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Külföld

Elképesztő! Szabadon távozhat a gyilkos migráns

6 késszúrással végzett 20 éves áldozatával az afgán bevándorló, most mégis felmentette a német bíróság.

Ami még megdöbbentőbb, hogy a férfi egy migránsokat segítő aktivistával végzett, a bíróság szerint önvédelemből, ami teljességgel abszurd feltételezés, mivel az áldozat épp azt akarta elmagyarázni a bevándorlónak, hogy az országban nem szokás nőket követni és zaklatni.


Az áldozat édesanyja a tárgyalás után nyilatkozott a Bild című német napilapnak. A nő elmondta, hogy felháborítja az egész eljárás, és nem tudja elhinni, hogy fia gyilkosa szabadon mászkálhat az utcán – írja Ripost.

Az anya úgy látja, hogy az ilyen ítéletek azt sugallják, hogy nem kell békésen rendezni a konfliktusokat, ha valamivel nem értesz egyet, akkor kapj elő egy kést, és döfj – számol be a portál.

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  A pop királya tíz éve, 2009. június 25-én halt meg. Ellentmondásos örökséget hagyott maga után, s miközben 750 millió albumot adott el, pályafutása végén a sajtó már inkább csak különcségeiről, szexuális botrányairól írt, ő pedig a nagy visszatérésről álmodott.

 • A nap képe: Forró a talaj

  A nap képe: Forró a talaj

  A népszokás szerint Szent Iván éjjelén a nyárközépi tűzgyújtás a megtisztulást, a gonosz elűzését és az újjászületést jelképezi.

 • Hatalmasat bakizott a híradós

  Hatalmasat bakizott a híradós

  Az Extra News televízió fiatal híradóshölgye éppen Mohamed Murszi, volt egyiptomi elnök haláláról számolt be, amikor annyira elbambult, hogy a súgógép által adott információk végéről még azt is beolvasta, hogy „Samsung készülékről küldve”.