EUR: 334,15 Ft
CHF: 306,57 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Egyéb XVI.kerület

Élménydialógus

Csízy László – Élmény dialógus kiállítás
Corvin Művelődési Ház, Erzsábetligeti színház
( Fotó: Sáfár Tibor)

A magyar kultúra napja alkalmából Csízy László komputergrafikus alkotásaiból nyílt tárlat a Corvin Művelődési Házban. Ahogyan a művész elmondta, „Élmény dialógus” című kiállításán szeretne „belső párbeszédet” kezdeményezni a képeit szemlélőkkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.