EUR: 327,40 Ft
CHF: 300,56 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Sport

Elnézést kért a Fraditól a menedzser

Közleményben tisztázza az elmúlt napok eseményeit Farkas Mátyás sportmenedzser, aki SMS-ben környékezte meg a Ferencváros női kézilabdacsapatának egyik játékosát egy esetleges üzlet reményében.

Írásában visszautasítja azokat a vádakat, amelyek szerint a kapcsolatfelvétel és a játékos tájékoztatása a saját haszonszerzését és a Ferencvárosi Torna Club megkárosítását szolgálta volna.


„Kihangsúlyozom, hogy a Ferencváros női kézilabda szakosztályához közvetített játékosok után eddig soha, egyetlen alkalommal sem részesültem közvetítői díjban, hiszen jutalékot a klubtól soha nem kaptam, nem is kértem! Szeretnék viszont minden érintettől, így különösen a Ferencvárosi Torna Clubtól elnézést kérni, mert az öltözői hangvételű, privát üzenetváltás során félreérthetően fogalmaztam és ezzel hozzájárultam a jelenlegi szituáció kialakulásához” – zárta sorait Farkas, akinek írását honlapunkon teljes terjedelmében olvashatják.

 

KÖZLEMÉNY

Ezúton szeretnék reagálni az elmúlt napokban a sajtóban közzétett, a köztem és a Ferencváros egyik Játékosa között folyó privát levelezésre, az azzal kapcsolatban megjelent állításokra.

Régóta sikeresen képviselek több tucat hazai és nemzetközi sportolót, ennek köszönhetően számos külföldi és hazai klubbal élő kapcsolatot tartok fenn. A szóban forgó beszélgetés előtt, a Játékos kiemelkedő teljesítményének köszönhetően, több külföldi és hazai megkeresés érkezett hozzám a Játékossal és szerződésének időtartamával kapcsolatban. Mivel nem álltunk szerződéses viszonyban a Játékossal, nem álltak rendelkezésre ezek az információk, személyesen nála érdeklődtem a fenti kérdésekben.

Felhívtam a figyelmét a klubváltás lehetőségére és arra, hogy más klubok érdeklődésének az is természetes velejárója, hogy mind ő, mind akkori klubja visszajelzést kap jelenlegi piaci értékéről. Mivel a játékos arról tájékoztatott, hogy elégedett a jelenlegi szerződésével, ezt jeleztem az érdeklődőknek és a beszélgetést nem követték tettek vagy újabb egyeztetés.

A leghatározottabban visszautasítom azokat a vádakat, amelyek szerint a kapcsolatfelvétel és a játékos tájékoztatása a saját haszonszerzésemet és a Ferencvárosi Torna Club megkárosítását szolgálta. Kihangsúlyozom, hogy a Ferencváros női kézilabda szakosztályához közvetített játékosok után eddig soha, egyetlen alkalommal sem részesültem közvetítői díjban, hiszen jutalékot a klubtól soha nem kaptam, nem is kértem!

Szeretnék viszont minden érintettől, így különösen a Ferencvárosi Torna Clubtól elnézést kérni, mert az öltözői hangvételű, privát üzenetváltás során félreérthetően fogalmaztam és ezzel hozzájárultam a jelenlegi szituáció kialakulásához.

Üdvözlettel,
Farkas Mátyás

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Kajak-kenu-vb: Jó magyar bemutatkozás a 200-as egyes számokban

    Kajak-kenu-vb: Jó magyar bemutatkozás a 200-as egyes számokban

    Bemutatkoztak a magyarok a 200-as egyes számokban a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. A kajakosoknál Lucz Dóra és Csizmadia Kolos, a kenusoknál Hajdu Jonatán a középfutamba jutott, miután egyik számban sem lehetett egyből a fináléba kerülni.

  • Kajak-kenu-vb: Döntős az 500-as férfi kenupáros

    Kajak-kenu-vb: Döntős az 500-as férfi kenupáros

    Két magyar futamgyőzelmet is láthatott a közönség szerdán délelőtt a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, az 500 méteren első kenupáros, Hajdu Jonatán és Fekete Ádám sikerével egyből a döntőbe jutott.