EUR: 317,10 Ft
CHF: 279,65 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Sport

Elnézést kért a Fraditól a menedzser

Közleményben tisztázza az elmúlt napok eseményeit Farkas Mátyás sportmenedzser, aki SMS-ben környékezte meg a Ferencváros női kézilabdacsapatának egyik játékosát egy esetleges üzlet reményében.

Írásában visszautasítja azokat a vádakat, amelyek szerint a kapcsolatfelvétel és a játékos tájékoztatása a saját haszonszerzését és a Ferencvárosi Torna Club megkárosítását szolgálta volna.


„Kihangsúlyozom, hogy a Ferencváros női kézilabda szakosztályához közvetített játékosok után eddig soha, egyetlen alkalommal sem részesültem közvetítői díjban, hiszen jutalékot a klubtól soha nem kaptam, nem is kértem! Szeretnék viszont minden érintettől, így különösen a Ferencvárosi Torna Clubtól elnézést kérni, mert az öltözői hangvételű, privát üzenetváltás során félreérthetően fogalmaztam és ezzel hozzájárultam a jelenlegi szituáció kialakulásához” – zárta sorait Farkas, akinek írását honlapunkon teljes terjedelmében olvashatják.

 

KÖZLEMÉNY

Ezúton szeretnék reagálni az elmúlt napokban a sajtóban közzétett, a köztem és a Ferencváros egyik Játékosa között folyó privát levelezésre, az azzal kapcsolatban megjelent állításokra.

Régóta sikeresen képviselek több tucat hazai és nemzetközi sportolót, ennek köszönhetően számos külföldi és hazai klubbal élő kapcsolatot tartok fenn. A szóban forgó beszélgetés előtt, a Játékos kiemelkedő teljesítményének köszönhetően, több külföldi és hazai megkeresés érkezett hozzám a Játékossal és szerződésének időtartamával kapcsolatban. Mivel nem álltunk szerződéses viszonyban a Játékossal, nem álltak rendelkezésre ezek az információk, személyesen nála érdeklődtem a fenti kérdésekben.

Felhívtam a figyelmét a klubváltás lehetőségére és arra, hogy más klubok érdeklődésének az is természetes velejárója, hogy mind ő, mind akkori klubja visszajelzést kap jelenlegi piaci értékéről. Mivel a játékos arról tájékoztatott, hogy elégedett a jelenlegi szerződésével, ezt jeleztem az érdeklődőknek és a beszélgetést nem követték tettek vagy újabb egyeztetés.

A leghatározottabban visszautasítom azokat a vádakat, amelyek szerint a kapcsolatfelvétel és a játékos tájékoztatása a saját haszonszerzésemet és a Ferencvárosi Torna Club megkárosítását szolgálta. Kihangsúlyozom, hogy a Ferencváros női kézilabda szakosztályához közvetített játékosok után eddig soha, egyetlen alkalommal sem részesültem közvetítői díjban, hiszen jutalékot a klubtól soha nem kaptam, nem is kértem!

Szeretnék viszont minden érintettől, így különösen a Ferencvárosi Torna Clubtól elnézést kérni, mert az öltözői hangvételű, privát üzenetváltás során félreérthetően fogalmaztam és ezzel hozzájárultam a jelenlegi szituáció kialakulásához.

Üdvözlettel,
Farkas Mátyás

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Zamárdiba költözhet a Red Bull Air Race

  Zamárdiba költözhet a Red Bull Air Race

  Zamárdiban kedden terepszemlét tartottak a Red Bull Air Race szervezői, miután a múlt héten Fonyód és Zamárdi vezetőivel is tárgyaltak a műrepülőverseny befogadásáról – erősítette meg az MTI információit Zamárdi polgármestere.

 • Reszkess, Atlético, jön Ronaldo!

  Reszkess, Atlético, jön Ronaldo!

  Visszatér korábbi sikerei helyszínére Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás támadója, ugyanis a spanyol fővárosban lép pályára, méghozzá az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

 • Mayweather megint visszatérne

  Mayweather megint visszatérne

  Lassan megszámolni sem lehet, hogy hányszor vonult vissza és tért vissza az amerikai veretlen ökölvívó Floyd Mayweather.