2019. június 20., csütörtök
Rafael

Sport

Eltiltották a bunyótól McGregorékat

Conor McGregort és Habib Nurmagomedovot is megbüntették a tavaly októberi vb-címmeccs után kitört botrány miatt.

Előbbi hat, utóbbi kilenc hónapig nem bunyózhat. Mint ismert, az orosz ketrecharcos győzelme után verekedés tört ki, mely a lelátóra is átterjedt. A nagyszájú ír azért olcsóbban megúszta, az eltiltás mellé neki csak 50 ezer dollárnyi büntetést szabtak ki, míg Nurmagomedovnak kerek félmilliót, azaz közel 140 millió forintnyi összeget kell befizetni, ráadásul a stábtagjainak is fizetni kell valamennyit. Az eltiltás az októberi gálától számít. Nurmagomedov büntetését hat hónapra mérsékelhetik, ha részt vesz egy erőszakellenes kampányban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaoang: 2022-ig szeretnék világbajnok lenni

  Liu Shaoang: 2022-ig szeretnék világbajnok lenni

  Mindössze hat hét pihenő után májustól már újra keményen edzenek a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók, akik közül az olimpiai és Európa-bajnok Liu Shaoang egyik fő célja, hogy megszerezze a kollekciójából még hiányzó világbajnoki aranyérmet.

 • Kezdődik a nyár legnagyobb sport fesztiválja

  Kezdődik a nyár legnagyobb sport fesztiválja

  Több mint 40 sportág 2500 versenyzőjének részvételével rendezik a nyár legnagyobb sport fesztiválját, a Beach Sports Festivalt. Június 20-23. között a Lupa Beachen rendezik a strandsportágak országos, regionális bajnokságait, valamint a hagyományosan zárt terekhez kötött sportok ez alkalomra kiírt versenyeit.

 • Kásásék jutalomjátékra készülnek

  Kásásék jutalomjátékra készülnek

  Újrajátsszák a sydney-i olimpia magyar–orosz férfi vízilabdadöntőjét. Természetesen ott lesz az augusztus végi All Star fesztiválon a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás is.

 • Európa csúcsán a Ferencváros

  Európa csúcsán a Ferencváros

  Bő hat év alatt szinte a nulláról sikerült felépíteni a Ferencváros férfi vízilabdacsapatát, amely a klub 120 éves történetének első csapatsportbeli Bajnokok Ligája trófeáját nyerte meg.