2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Extra

Elvonóra megy Curtis

Curtis befekszik az elvonóra! A rapper közösségi oldalán elismerte: nincs jól, és segítségre van szüksége ahhoz, hogy végleg letegye a kábítószert, ami miatt már karrierje is veszélybe került. 

MAJKA & CURTIS LIVE – Aréna koncert

„Kedves ismerősök és rajongók! Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem… Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért!!! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket holnap lemondom). Ui.: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt!” – írta tegnap közösségi oldalán Curtis, ezzel beismerve, hogy kábítószerfüggő. A bejegyzéshez egy közös képet is kirakott, ahol megpuszilja Majoros Pétert, barátját és egykori zenésztársát.


“Én is szeretlek testvérem! Sok sikert” – reagált Curtis vallomására Majka, aki augusztusban robbantotta a drogbotrányt, miután társa nem jelent meg egy szegedi fellépésükön. „Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat. Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön, a kábítószer” – fakadt ki akkor Majka. A zenész később az Indexnek adott interjújában elmondta, rengetegszer próbált segíteni barátján, de hiába. „Tőlem szívhatott is, engem ez nem érdekelt, de az igen, hogy ez a munka rovására megy. (…) Nevetve és sírva könyörögtem neki, hogy fejezze be. Minden olyan utat végigjártunk, amit lehet, és kitartottam mellette” – mondta.

Curtis nagyon megharagudott Majkára, amiért a nyilvánosság előtt teregette ki a szennyest. Többször hangoztatta, hogy nem tartja már barátjának, sőt volt, hogy leb*zizta. Mindeközben önálló karrierbe kezdett, és a TV2 Csak show és más semmi műsorában is hétről hétre szerepelt. A kezdeti lelkesedése azonban hamar alábbhagyott. Volt, hogy nem jelent meg a műsor próbáján, és az elmúlt hetekben sorra mondta le koncertjeit betegségre hivatkozva. Tavaszra tervezett nagyszabású Aréna-show-ja Emilióval is befuccsolt. A rajongók felháborodva kérték számon az elmaradt fellépéseket és vádolták meg azzal, hogy hazudik, és igazából a drog miatt nem jelent meg. Curtis pedig úgy tűnik, mostanra belátta: segítségre van szüksége, és azt is, hogy Majka tényleg csak jót akar neki.


Fotó: Instagram

 

Zenésztársai is támogatják

A rappert rajongói és zenésztársai is támogatják a gyógyulásban. “Hajrá Attis! Veled vagyunk!” – írta kommentben Tóth Vera. “Kitartást! Erős vagy!” – biztatta Király Viktor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.