EUR: 323,42 Ft
CHF: 291,72 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Exatlon Péter: A párom ellenzi, hogy szerepeljek

Mischinger Pétert, az Exatlon versenyzőjét mindig is vonzották a kihívások és a média világa. A 34 éves informatikus néhány hónapja párkapcsolatban él, barátnője azonban nem támogatta abban, hogy részt vegyen a TV2 műsorában. 

fotó: Tv2

Mischinger Péter, az Exatlon Hungary extrém sport-reality műsorának versenyzője, a Kihívók csapatának tagjaként minden este bizonyít a TV2-n. Elmondása szerint folyton keresi az új kihívásokat, ám az utóbbi időben nem sikerült ezeket megugrania. – Egy örökmozgó típus vagyok, aki mindenben szereti kipróbálni magát. Az elmúlt évben azonban nem úgy sikerültek a versenyek, ahogy vártam. Ebből leginkább a Ninja Warrior viselt meg, ahol azért buktam el, mert fejben nem voltam ott. Az Exatlonnál nem követem el ezt a hibát  – kezdte a Lokálnak Péter, aki jelenleg informatikusként felnőtteket oktat, korábban pedig egy gimnáziumban tanította a diákokat. Emellett két fiú testvérével  hagyományőrző gladiátor versenyeket tart.


– Szerintem a műsorban előnyömre tudom fordítani, hogy gladiátorkodom, hiszen a „harctéren” amellett, hogy fizikailag és mentálisan is figyelnem kell, csinálni kell a show-t is. Mivel ez egy realityműsor itt is elvárják a nézők, hogy a teljesítményünkön túl a személyiségünket is megmutassuk. Nem feszélyez, hogy a nap 24 órájában kamera figyel minket, ez nekem imponál – tette hozzá Mischinger. A 34 éves versenyző jelenleg párkapcsolatban él, a Lokálnak pedig elárulta: barátnője nem örült annak, hogy részt vesz a műsorban.

fotó: TV2

– Nyolc éve ismerem a szerelmem, de csak szeptember vége óta vagyunk együtt. Ő ellenezte, hogy kijöjjek Dominikára és versenyezzek. Volt emiatt jó néhány vitánk is. Egyrészt friss még a kapcsolatunk és rossz, hogy hetekig nem tudunk egymásról semmit, másrészt ő nem szereti a média világát. Fél, hogy ez nem tesz majd jót nekem és a karrieremnek. Én viszont szeretnék élni a lehetőségekkel. Remélem emiatt nem lesznek később problémáink. Be akarom bizonyítani, hogy a karrierem és a médiaszereplés jól megfér egymás mellett, és hogy a kamerák előtt is tudok viselkedni.


Folyamatosan támadják

Mischingernek folyamatos konfliktusai vannak versenytársaival. A Kihívók férfitagjai szerint Péter színészkedik, megjátssza magát, és a csapat érdekei helyett sajátját nézi. Hatalmas balhékba keveredett, többször fenyegette meg Rozs Gergő és Bán Norbi, hogy megverik. A két versenyző azonban már kiesett, így a veszekedéseknek is vége lett, Mischinger pedig kezd lenyugodni.

Palik elvesztette a fogadást

Hétfőn este, az újabb nemzetközi összecsapáson Magyarország és Mexikó csapata versenyzett. Palik László és az ellenfél műsorvezetője pedig fogadott. A mexikói kommentátor kalapját, Palik pedig bakancsát ajánlotta fel. Végül  kikapott a magyar csapat, a győztesek műsorvezetője azonban Laci bakancsa helyett inkább egy budapesti vacsorát kért.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.