EUR: 323,90 Ft
CHF: 292,33 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Ezzel akasztotta ki a pasija Palvin Barbit

A modellek élete sem csak pompa és csillogás, Palvin Barbi esetében az ügynökségeken felül több mint tíz milliós rajongótáborának is meg kell felelnie minden egyes fotón.

Újdonsült élettársa, Dylan Sprouse most az összes követője szeme láttára sértette meg a lányt egy ártatlannak tűnő, párok között megszokottnak mondható csipkelődő hozzászólással.

Az egykori gyerekszínész megkérdezte, hogy vajon hány szelfit csinált Palvin, mielőtt sikerült ezt az egyet kiválasztania – tudatja Ripost.hu.

Palvin reakció nélkül egyszerűen letiltotta a fotó alatti kommenteket, ami nem túl jó előjel Dylan számára, aki minimum egy csúnya veszekedésre mindenképpen felkészülhet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Élre tört a Toy Story 4.

    Élre tört a Toy Story 4.

    118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

  • Így lehet nevelőszülő

    Így lehet nevelőszülő

    Az SOS Gyermekfalvak friss kutatása szerint a megkérdezett emberek fele nincs tisztában a nevelőszülővé válás pontos feltételeivel és azzal, hogy hazánkban hatalmas hiány van belőlük.