EUR: 334,17 Ft
CHF: 306,73 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Ezzel akasztotta ki a pasija Palvin Barbit

A modellek élete sem csak pompa és csillogás, Palvin Barbi esetében az ügynökségeken felül több mint tíz milliós rajongótáborának is meg kell felelnie minden egyes fotón.

Újdonsült élettársa, Dylan Sprouse most az összes követője szeme láttára sértette meg a lányt egy ártatlannak tűnő, párok között megszokottnak mondható csipkelődő hozzászólással.

Az egykori gyerekszínész megkérdezte, hogy vajon hány szelfit csinált Palvin, mielőtt sikerült ezt az egyet kiválasztania – tudatja Ripost.hu.

Palvin reakció nélkül egyszerűen letiltotta a fotó alatti kommenteket, ami nem túl jó előjel Dylan számára, aki minimum egy csúnya veszekedésre mindenképpen felkészülhet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.