2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb Zalaegerszeg

Februárban startol a Gasztro Talk Show!

A Keresztury Dezső VMK új előadás-sorozatában havonta egy alkalommal mindenki által jól ismert séfekkel, szakácsokkal és gasztrobloggerekkel találkozhatnak az érdeklődők, hogy a közönséggel karöltve gourmet-utazásra induljanak a föld körül. Mindezt úgy, hogy a tanultakkal otthon a családjukat is elkápráztathatják a főzni szeretők, hiszen a bemutatott ételek mindenki számára könnyen elkészíthetők. A beszélgetős főzőműsor első vendége február 21-én 18 órakor Havas Dóra, a Lila füge háziasszonya, aki könnyű ázsiai ételeket hoz el. Krausz Gábor egyéb elfoglaltsága miatt egy későbbi Gasztro Talk Show-ban lesz vendég, részletek hamarosan. Az eddig megvásárolt jegyek Havas Dóra előadására is érvényesek, igény esetén a Keresztury Dezső VMK-ban visszaválthatók.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.