EUR: 323,53 Ft
CHF: 290,99 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Belföld

Fidesz: A balliberális kormányokkal ellentétben ma rend és biztonság van hazánkban

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa – jelentette ki a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője szerdán debreceni sajtótájékoztatóján.

Halász János hangsúlyozta, ennek a biztonságnak a záloga az, hogy a rendvédelmi szervek kitűnően végzik munkájukat; nőtt az erkölcsi és anyagi elismertségük, minden segítséget megkapnak a kormánytól.


A balliberális kormányokkal ellentétben ma rend és biztonság van hazánkban – mondta a szóvivő, hozzátéve, “Gyurcsányék idején” – 2010 előtt – leépítették a rendvédelmi szerveket, több ezer rendőr hiányzott az országból, mivel sem erkölcsi, sem anyagi megbecsülést nem kaptak az érintettek.

A továbbiakban arról szólt, hogy az ellenzék nyíltan a rendőrökre támad, szándékosan és erőszakosan provokálja őket, ami elfogadhatatlan.


Halász János végezetül köszönetet mondott a rendőröknek a “Soros-szervezetek” és az ellenzék által szervezett tüntetéseken tanúsított türelmükért, valamint azért, hogy a tömeges bevándorlás kezdete óta védik határainkat és szavatolják az ország biztonságát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek