EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Külföld

Fidesz: Soros emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben

Soros emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben (EP) – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus kifejtette: a brüsszeli migrációs biztos és az EP-képviselők “bevándorláspárti kórusa” az EP keddi ülésén újra arról “prédikáltak”, hogy be kell telepíteni a migránsokat.


Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja megint elmondta, hogy a bizottság szerint a betelepítések megszervezésére fenntartható és kiszámítható szolidaritási mechanizmusra van szükség – idézte Halász János, aki szerint ezzel megint a kvótát erőltetik.

Kitért arra is: a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter ugyancsak a migránsok szétosztását és a tagállamok nagyobb pénzügyi hozzájárulását sürgette a migráció menedzselésében.


Megint teljesen egyértelművé vált, hogy a brüsszeli bizottság és az EP bevándorláspárti többsége a Soros-terv mentén halad – jelentette ki a fideszes politikus.

A szóvivő úgy értékelte: nem hiába találkozott Soros György a bizottság vezetőivel az utóbbi időben legalább 20 alkalommal.

Soros György diktálja a brüsszeli migrációs politikát, ő mozgatja a szálakat a mostani bevándorláspárti bizottságban, az EP-ben és a magyar ellenzéknél is – értékelt, megjegyezve: ha rajtuk múlik, akkor bevándorlókontinenst csinálnak rövid idő alatt Európából. Ez az Európai Parlamenti választás tétje – hívta fel a figyelmet Halász János.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek