EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Debrecen

Főnix Fitt, a mozgás ünnepe

Ismét sikert aratott a Főnix Fitt, a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. szervezésében múlt szombaton megtartott rendezvény, amelyen több ezren mozogtak együtt. Neves edzők irányítottak és buzdítottak a Főnix Csarnokban, többek között Béres Alexandra is megizzasztotta a lelkes csapatokat. Világbajnok sportolóval is sportolhattak együtt a debreceniek, látványos koreográfiával, pörgős zenékkel készültek a rendezők, és a harmadik  Főnix Fittre idén a várakozásoknak megfelelően rekordszámú látogató érkezett.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.