EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Extra

Fordulat! Aureliót börtönbe küldené az ügyészség

Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Aurelióra.

A Blikk információi szerint letöltendő börtönt kért az ügyészség VV Aurelióra, illetve két társával szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozták.


Az előzménye az ügynek, hogy a rendőrség gyanúja szerint a valóságshowból ismert fiatal és pár barátja tavaly ősszel felfegyverkezve az autójukba kényszerítettek egy férfit egy vidéki kocsma előtt. Az elrabolt férfi állítólag pár órával korábban meglopta Aureliót. Az esetnek több szemtanúja is volt, a rendőrség mindenkit kikérdezett, valamint a kamerafelvételeket is bekérték a helyszínről – írja a Blikk.hu.

A lap úgy tudja az ügyészség az egykori ValóVilág-szereplő két ismerősét emberrablás bűntettével vádolja, ezért velük szemben börtönbüntetés kiszabását, valamint a közügyektől való eltiltást indítványozza.

Aurelio viszont az emberrablást a vele szemben korábban kiszabott börtönbüntetés felfüggesztésének próbaideje alatt követte el – 2015 őszén 57 gramm kokaint találtak nála egy közúti ellenőrzés során, amiért egy év két hónapnyi börtönbüntetést kapott, amelyet két évre felfüggesztettek –, ezért az ügyészség ezen büntetés utólagos végrehajtását is indítványozza – számol be az előzményről a portál.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek