EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Belföld

Fordulat! Mi történt a híveit ágyba csaló zalai Jézussal?

Közel egy hete nem tudják, hol tartózkodik az a férfi, akinek az ügyében kuruzslás miatt indult nyomozás.

A 65 éves T. Miklós elképesztő szektát hozott létre, híveinek azt hazudta, hogy ő maga Jézus Krisztus, ezzel pedig megtévesztett fiatal nőket csalt az ágyába.


A botrány augusztusban robbant ki, amikor T. Miklóst néhány dühös tanítványa felelősségre vonta. Azt kifogásolták, hogy a maga köré épített, mintegy 400 fős szekta tagjait félrevezette, a jótékony célokra begyűjtött pénzt magára költötte. A naiv, megtévesztett fiatal (gyakran 18-20 éves) lányokat pedig ágyába vitte.

A Ripost.hu információi szerint híveinek többsége is elfordult tőle, bujkálni kényszerül a zalai kamu-Jézus: napok óta senki sem tudja elérni.

A gyógyulást ígérő T. Miklós a zalai Teskánd községben lakik, de senkinek nem nyit ajtót.

A kuruzsló dühös hívei most visszakövetelik az ál-Jézustól az adományokat, vannak, akik trágár feliratokat és ábrákat festettek teskándi háza kapujára, amit később valaki lemosott – írja a Ripost.hu.

A portál úgy tudja, a férfi felváltva több telefont is használ, de ezen a héten minden készülékét kikapcsolta vagy letiltotta. Többször is jártak a házánál, ám mindannyiszor lehúzott redőnyökkel találkoztak, autói – egy luxus-BMW és egy hatalmas Rover – mozdulatlanul állnak a ház előtt – olvasható a lapban.

Kapcsolódó Cikkek