2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Fotó! Gyurcsány Ferenc sorba áll a 780-as menüért

Mint arról már mi is beszámoltunk, ellenzéki oldalon megindult a hisztériakeltés a Miniszterelnökség puritán és olcsó menüsora miatt, pedig az ellenzék olcsóbban eszik az Országház menzáján.

Miközben álszent módon zajonganak a kar­melita menza árai miatt, Gyur­csány és a DK-s képviselők, ahogy ez a napokban készült fotó bizonyítja, rendszeresen sorban állnak a parlamenti menza mindennél olcsóbb ételeiért. Gyakran ételhordóval jönnek, úgy viszik haza a kedvezményes bablevest és somlói galuskát – írja a Ripost.hu.


A lap beszámolója szerint gyakran látnak ellenzéki politikusokat, akik éthordóba is tetettnek maguknak a 380 forintos levesből vagy az alig 7-8 száz forintos menüből.

Ahogy a Ripost parlamenti olvasóriportere által készített kép is bizonyítja, alig néhány napja Gyurcsányék még türelmetlenül vártak sorukra a parlamenti étterem bejáratánál. A lap forrásai szerint szeretnek potyázni, van, hogy 2-3 adagot is kikérnek egyszerre, annyira élvezik a kedvezményes árakat.


A Ripost.hu oldalán az étlap is megtalálható, amiből kiderül, hogy miért is olyan boldogok az ellenzéki képviselők sorbaállás közben.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek