EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Sport

Fucsovics: Most nem sikerült, de tanultam

Nem jutott be Fucsovics Márton a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójába. A magyar teniszező három játszmában kapott ki a 11. helyen kiemelt horvát Borna Corictól.

Páros után egyesben is kiesett a tenisz-világranglista 38. helyén álló Fucsovics Márton az Australian Openen. A magyar teniszező egy 2 óra 16 perces mérkőzésen, három játszmában (6:4, 6:3, 6:4) kapott ki a 11. helyen kiemelt horvát Borna Corictól. A magyar játékos Facebook-oldalán értékelte az összecsapást.


EPA/MAST IRHAM

– Ez most nem sikerült, de megint sokat tanultam. Az első két játszmában nem játszottunk túl jól, sokat hibáztunk mindketten. Nem éreztem robbanékonynak magam, hogy gyors vagyok a pályán, gyors a lábam. Nem éreztem a labdát. Nem tudom, mi lehetett ennek az oka, mert mindent úgy csináltam, ahogyan szoktam. Mindent megpróbáltam, ittam egy kávét, hogy felpörögjek előtte – kezdte, hozzátéve, hogy a mérkőzés szünetében üzeneteket váltott Magyarországon tartózkodó edzőjével, Sávolt Attilával, aki viszont már nem tudott új taktikát javasolni. – Későn kapcsoltam rá. Kis szerencse jól jött volna – fogalmazott.

Fucsovics azt is elárulta, hogy jobb combhajlító izma bekeményedett és meghúzódott, azonban a sérülés nem komoly, így vegyes párosban számíthat rá Babos Tímea.


Továbbra is tartom, örülök, hogy ilyen játékosokkal játszhatok, ilyen játékosok ellen teniszezve fejlődhetek. Hosszú még az év, remélem, sok ilyen meccsem lesz, és remélem, egyre többet fogok ezekből megnyerni – zárta gondolatait.

 

Babos továbbjutott párosban

Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic címvédőként győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének első fordulójában, miután két szettben legyőzték a román Raluca Olarut és a kazah Galina Voszkobojevát. A következő körben a kínai Han Hszin-jün és a horvát Darija Jurak lesz az ellenfél.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek