2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Fury már most vissza akar vágni

A brit Tyson Fury már most összecsapna Deontay Wilderrel, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnokával, aki ellen igen vitatott döntetlent ért el decemberben.

– Fitt vagyok, részemről akár most is jöhet az amerikai. Bunyózni akarok. Rendezzük meg most a visszavágót, Wilder, nehogy összeszard nekem magad – üzent a 30 éves Fury.

A brit szerint ha Angliában kerül sor a visszavágóra, akkor mindenképpen egy stadionban kell azt megrendezni. Korábban azt mondta, annak örülne legjobban, ha az Old Trafford adna otthont az összecsapásnak, hiszen gyerekkora óta Manchester United-szurkoló.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Az olaszországi Coneglianóban megrendezett Európa Kupán kezdték a nemzetközi szezont a magyar kick-boxosok. A több korosztály számára kiírt Golden Glove elnevezésű versenyen – ahová közel 1500-an neveztek – a 22 résztvevő nemzet közül Magyarország a harmadik helyen végzett az éremtáblázaton.

 • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

 • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.