EUR: 323,45 Ft
CHF: 290,71 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

George Clooney külön alszik nejétől

George és Amal Clooney állítólag rengeteget veszekednek az utóbbi időben, vitáik olyan hevesek, hogy már a házuk személyzete is pletykálni kezdett.

A színésznek legutóbb például a vendégszobában kellett aludnia, mert Amal nem engedte közös hálószobájukba. – Néhány héttel ezelőtt Amal azt kiabálta, hogy elköltözik Szardíniára és a kicsiket is viszi magával, azt pedig biztosan tudjuk, hogy felosztották a vagyont is – mondta egy bennfentes, aki szerint a párnak ennek ellenére esze ágában sincs elválni. – Szeretik egymást, csak nagyon hevesek, George mindig rossz fát tesz a tűzre, de hamar kiengeszteli Amalt – tette hozzá a bejárónő a Hollywood Gossip szerint.

Profimedia, Wenn

Profimedia, Splash – aktivní

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.